2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوزم یادم نمیره هنوزم نگا میکنم عکساشو چند سال گذشته اما من نگاش میکنم حالم بده فراموشش نکرد ...

قزای دلکت، له بیری بوه رو، او لیاقت توی نبو، خویشت خاس ازانیت، دل حساوی به زندگیت، فقط هواسو لای منالکت بیت و خوت

متاسفانه پسره فوت کرد ما پول دیه شم نداشتیم در ازای خون بست من با پسر اون خونواده اردواج کردم همون ...

واااااا بهت توهین ک ده بهت گفته در حدم نیستی...بشین سر زندگیت...این اقاییکه قبلا دوسش داشتی وله...ب فکر تو نیست...قصدشم ازدواج نبوده وگرنه یا باتو یا با دوست دختر الانش ازدواج میکردوالا...... حیفه دودستی زندگیتو بچسب... الانم که حامله ای این فکرای منفی بزار کنار ـ...ازکجا میدونی باهاش میموندی بلایی سرت نمیورد؟   

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

عشق بخاطر تغییرات هورمونیه.ساید حس خلا و کمبود داری از ناحیه همسرت که به عشق قدیمیت فکر میکنی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲