2777
2789
عنوان

بی قراری در بارداری

671 بازدید | 6 پست

سلام به همگی ... من هفته ی نه هستم... جدیدا خیلی بی قرار هستم ... سردمه..گرممه... کلافه ام... اصلا ارامش ندارم.. کسی بوده با شرایط من ؟ چکار کردید که بهتر باشید ؟

یه سوال دیگه این که مزه ته گلوم یه چیز مبهمی بین ترش و شیرین هس.. راهکاری دارید براش ؟

ممنونم از همه 

لطفا برام دعا کنید که بارداری سالم و راحتی داشته باشم..بعد از یه سقط...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم دقیقن مث شمام ولی ته گلوم تلخه خیلی بی قرارم کلن میخوام گریه کنم  خصوصن شبها ک میخوابم خیلی نا اروم میشم

خدا گرببندد ز حکمت دری       زرحمت گشاید در دیگری❤❤❤کاربریم قطع شد همون کاربر قبلی مامان طاهاهستم با کاربری جدید ❤❤❤

عزیزم دارو که نمیتونی بخوری مجبوری تحمل کنی که دوره اش بگذره منم هفته هفتمم شبا تب و لرز میکنم تنگی نفس تهوع مع ه درد کدافگی کمردرد هر چی میخورم اگگار مزه ترشی میده من کلا بد ویارم تا سه ماهگی هروز یه درد جدیدو تجربه میکنی