2777
2789

واقعا خودت اگه جای ما بودی چیکار میکردی انقد کم کم وبا ارامش توضیح میدی تاصبح طول میکشه

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفایلت نتیه؟

اره

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

اره خلاصه منو دوست پسرم تصمیم گرفتیم که دوتاشونو تو یه روز سوپرایز کنی ۴ شنبه ده دوستم پی ام دادم گفتم میای ۵ شنبه همه ۴ تایی باهم بریم بیرون ؟ گفت اره چرا ک نه که دیگه من رفتم کیک سفارش دادم و کادو هاشونو سفارش دادم یه کادوی ست واسشون میخواستم بگیرم ....

یهو نصف شب پی ام داد گفت یکی از دوستای مامانم مرده من فردا نمیتونم بیام خیلی خورد تو ذوقم دیگه همه چیو لغو کردم و به دوست پسرم گفتم نمیخواد دیگه براشون تولد بگیریم   که دوست پسرمم گفت حالا عب نداره جمعه براشون میگیریم  ... 

خلاصه برای روز جمعه دوباره همه باهم قرار گزاشتیم این دفعه بازم کیک سفارش دادیم و کادو هاشونشو دوباره از اول سفارش دادیم عصر جمعه ۴ تایی بیرون بودیم که دوس پسرم گفت بیاید بریم همون کافه ی همیشگی در واقع دلیلشم این بود ک قرار بود اونجا سوپرایزشون کنیم  و هماهنگ کرده بودیم با افراد کافه 

بعد بهو دوستم گفت نخیر من اونجا نمیام هرچی ما ۳ تا میگفتیم بیا بریم اونجا میگفت نه نمیام اخر برگشت گفت اصن تو با دوست پسرت برو اونجا من با دوست پسرم میرم یه کافه ی دیگه کپ کردم !!

گفتم عزیزم من و تو الان ۱ ماه همدیگرو ندیدیم بیا بریم همونجا راحت باشیم ک گفت نه ک نه اخر دیدم واقهعا نمیاد به دوست پسرم گفتم قضیه رو بگه ک اون برگشت به دوست پسرش گفت داداش راستش ما براتون برنامه چیدیدم واسه تولدتون یه لحضه دوتاشون تعجب کردن گفتم حالا بریم 

ک یهو دوستم برگشت گفت نه من نمیام!!!!

یا خدا نیم ساعت گذشته این اسی هنوزم تایپ نکرده

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣