2777
2789

منم دلم گرفته مرگ میخوام

کاش کرونا بگیرم بمیرم

اینجوری خانوادم هم از مرگم کمتر غصه میخورن چون میگن از بیماری بوده 😓

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم دوهفته است خونه نیست اصلا نه نگرانمه هیچی هزاربارگفتم برگرد میگه فعلا کاردارم ولی ازبیخیالیش خسته شدم 

لعنت به اون شب که تو گفتی دیگه برنمیگردم لعنت به اون شب تا خود صبح گریه میکردم
مگه سر کاره؟؟ 

نه بابا یه مشکلی براش پیش اومده بود دنبال اون رفته توشهرخودمون نیست و دریغ از یه ذره نگرانی 

لعنت به اون شب که تو گفتی دیگه برنمیگردم لعنت به اون شب تا خود صبح گریه میکردم
حالم بدجور خرابه، احساس میکنم هیچ ارزش خاصی واسش ندارم، احساس میکنم فقط واسه رابطه نیاز داره منو.&nb ...

اینطور نگوعزیزم مردا بعضی وقتا ی مدت میرن توخودشون خب بخاطربیماری افسرده شده میترسه برای خونوادش مشکلی پیش بیاد بخاطرهمون دلو دماغ نداره شوهرمنم دقیقا الان اینجوره