2777
2789
عنوان

فردا تولدمه ولی شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 31 پست

عزیزم بحثو عوض کردی ‌.خودت خبر نداری چ کار ارزشمندی کردی..اگ همه زنا مثل تو بودن که دنیا همه خوشبخت بودن..

زنی ک باعث شرمندگیه شوهرش نشه مقام خیلی بالایی داره پیش خدا..

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم الان فقط باید دعا کنیم نمیریم تو این وضعیت اگه درامد زیادی ندارین اشکال نداره بعدا بخر یا فایل کتابو دانلود کن اگه مقداری پول دارین الکی خرج نکنین خدایی نکرده بی پول نمونین تو این وصضعیت قرنطینه منم چند روز پیش کهروز مرد بود هیچی نخریدم واسه شوهرم چیز مهمی نیس بنظرم این مناسبتا با یه تبریکم قشتگه

همین ک راستش رو میگه خیلی خوبه منم شوهرم سه ماه حقوقش ندادن اشکال نداره... یه نفر صد هزارتومن داره ده تومنش برات خرج میکنه یکی اما ده تومن داره همونو برات خرج میکنه قدر دومی رو همیشه باید دونست

عزیزم دلشکستگی اصلی منم که اولین سالی که تولدم تو خونه ی خودمم یه تبریک خشک و خالی نگفت الانم قهر  چون بهش گفتم سال تحویل خونه خودمون باشیم نریم خونه بابات 😬😬😬😬

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
یعنی پی دی افش؟ نمیتونم مطالعه کنم چشمام میسوزه تار میشه 

پی دی اف رو دان کن پرینت کن بخون از رو برگه 

شیک بودن تو ذات همه ی دختراست از جمله خودم😁😎همون دختر شیک قبلیم که پروفایلم رو حذف کردم
دلم کادو میخواد چون به روحیه اش نیاز دارم ولی خواسته زیادیه برام! 

برای منم پیش اومده گلم حتی هزارتومن نداشتیم تحمل از خدا میخوام کمکت کنه منم یکشنبه تولدمه کرونا باعث شده دفترمون خیلی وقته تعطیله کسب و کار تعطیله یارانمونم نریختن اگه خانوادم نباشن من معلوم نبود باید چیکار میکردم ولی سخت دنبال کارم از خدا نا امید نیستم 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

منم چندماه پیش تولدم بود شوهرم شغلش آزاده گفت بخدا الان ندارم برات کادو بگیرم اما تابستون جبران میکنم..منم درکش کردم و انتظاری ازش نداشتم

اره حقم داری،زن به اینجوری چیزا نیاز داره،گاهی ادم یه هدیه هرچقدرررم کوچیک نیازداره ،به یه سوپرایز و...😟

از اولش حال نکردم مثل بقیه باشم  
یعنی پی دی افش؟ نمیتونم مطالعه کنم چشمام میسوزه تار میشه 

😐 راست میگی

خدا کمکمون کنه خیلی کتاب گرون شدع

من پریروز خواستم یه کتاب برا شوهرم بخرم یکم آدم شه رفتم تو مرحله خرید نوشته بود 2500 ثبت نهایی و که زدم دیدم 75 تومنه 2500 تخفیف خورده😒

خدا کمکمون کنه

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم