2777
2789
عزیزم میشه یادم بدی

چن تا از این کاج هستا اونارو بردار یاحتی میتونی یکی درست کنی 

خاکشیر رو میذاری ۴ساعتی تواب باشه تا لعاب بیاد بعد پنبه رو خیس میکنی توی اب نمدار باشه و میپیچی دور کاج پنبه باید همه جای کاج یه مقدار باشه خالی نباید باشه...وقتی پنبه رو کامل پیچیدی دورش میکنیش توی خاکشیرایی ک گذاشتی لعاب بیاد و درش مباری کامل باید همه جاشو خاکشیر گرفته باشه....بعد هم یه پلاستیک رو سوراخ های درشت میکنی و میکشی روی کاج اما نباید پلاستیک بهش بچسبه باهاش فاصله داشته یاشه...و از بین این سوراخا هرروز بهش با آبپاش اب بده تا وقتی سبز میشن جاییم بذارش ک یکم نور بهش بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن تا از این کاج هستا اونارو بردار یاحتی میتونی یکی درست کنی  خاکشیر رو میذاری ۴ساعتی تواب باش ...

این کارو میتونی روی هرچیزی ک دوس دتری انجام بدی روی کوزه روی بدن عروسک یاهرچیز ک دوست داری بستگی به خلاقیت خودت داره