2777
2789

کسی امتحان کرده ؟!!

توی گوگل که پُره از از تاثیر مثبتش ولی میترسم امتحانش کنم .

میترسم پوست سرم یا فولیکول های موهام بسوزه . و بجای پرپشتی ! همین موهامم بریزن 😂

حالا گفته شده با روغن گیاهی قاطی بشه . میخواستم ببینم با ماستم هم میشه ؟

مثلا یدونه فلفل قرمز را رنده کنم قاطی ماست یکی دوساعت بزارم روی کف سر و موهام 😐

استفاده کن نتیجش خوب شد بیاب منم بگو استفاده کنم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا یکی از همکارام پودر فلفل قرمزی که خودش درست کرده بود با روغن نارگیل و زیتون مخلوط میکرد میذاشت جای تاریک و بعد اینکه 20روز می موند و فلفلا ته نشین میشدن صاف میکرد و میزد به سرش موهای خوبی ام داشت ولی من تاحالا امتحان نکردم 

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
عه !! زرنگی😂 اگه کچل شدم چی 😫😭

میگی ک خوبه میخوای اول روسر شوهرت امتحان کن😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عه که اینطور ، پس تاثیر داشته . ☺

آره میگفت خیلی راضی ام یا مثلا میگفت سیر رنده میکنم و داخل روغن زیتون میذارم بمونه و بعد دوهفته از اون روغن به مو هام میزنم و عالیه ولی من هیچ وقت امتحان نکردم چون شاغلم حوصلم نمیگیره الانم که تعطیلم همش تو نی نی سایتم😂😂

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
آره میگفت خیلی راضی ام یا مثلا میگفت سیر رنده میکنم و داخل روغن زیتون میذارم بمونه و بعد دوهفته از ا ...

ولی تعطیلات فرصت خوبیه هاااا برای رسیدگی به خودمون . منم مثل توام وقت ندارم برا اینکارا ، توی تعطیلات رفتم کلی فلفل و زنجبیل و قرتی بازی خریدم یکم به خودم برسم 😁

ولی تعطیلات فرصت خوبیه هاااا برای رسیدگی به خودمون . منم مثل توام وقت ندارم برا اینکارا ، توی تعطیلا ...

آره خوبه گلم بی تاثیر نیست بخصوص روغن نارگیل یکی از همسایه های سابق ما خانومش هندی بود میگفت راز زیبایی موهای ما روغن نارگیل و روغن ماره،،ایشالله تو این تعطیلات خوشگلتر بشی😘

وای توروخدا این چیزا چیه میزنین به سر و صورتتون😑😑 

از درد ناچاری ، والا چیکار کنم موهام پرپشت و بلند شه ؟ قبلا پرپشت و خوب بود ، خودم با دکلره و رنگ مو داغونشون کردم . حالا دنبال درمانم 😩

وای توروخدا این چیزا چیه میزنین به سر و صورتتون😑😑 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 فلفل که بد نیس البته نباید مستقیم گذاشت روی سر که باید در واقع داخل روغن بذاری بمونه و عصارش خارج بشه برای تحریک رشد مو و تقویت پیاز مو خوبه الان که شامپو فلفلم هست تو بازار دیگه

از درد ناچاری ، والا چیکار کنم موهام پرپشت و بلند شه ؟ قبلا پرپشت و خوب بود ، خودم با دکلره و رنگ مو ...

کتیرا هم خوبه یه نرم کننده خیلی خوبیه برای مو اگر موهاتو دکلره کردی و خشن شده کتیراعالیه

از درد ناچاری ، والا چیکار کنم موهام پرپشت و بلند شه ؟ قبلا پرپشت و خوب بود ، خودم با دکلره و رنگ مو ...

خب باید اول علتشو ببینی بعد براساس علت ریزشت و طبع سرت ماسک یکی دو تا انتخاب کنی استفاده کنی و عادتای غلطتم ترک کنی که خودش باعث ریزش میشه

منم خیلی تو کف این کارام ولی اصول داره الکی رو هوا بدتر میکنه فقط 😅