2821
2789

بچها بیاین از عید های سال های قدیم بگید خاطر جالبی دارین تعریف کنید از نوروز سالای خیلی قدیمتون

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  

ما یه رسم قدیمی داریم که هنوزم بعضی از بزرگترا به جا میارنش

به همه تخم مرغ اب پز عیدی میدن،از بزرگ تا کوچیک 

بعدش اونایی هم که عیدی گرفتم یه بازی میتونن بکنن اسمش تخم مرغ جنگیه

بازی دونفرست،سر تخم مرغارو رو به هم میکوبن برا  هرکی که نشکست برنده میشه و تخم مرغ طرف مقابل برا این میشه

دیده شده که یه نفر کل تخم مرغا رو صاحب شده😁😂

البته بگما عیدی پول سرجاشه این یه چیز مازاده

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
ما یه رسم قدیمی داریم که هنوزم بعضی از بزرگترا به جا میارنش  به همه تخم مرغ اب پز عیدی میدن،از ...

عیدیه قشنگیه بعضیا به هم تخم مرغ رنگی عیدی میدن♥️

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز