2777
2789

من از خدا میخوام مواظب عزیزای همه باشه 

و روزای قبلیمونو برگردونه 

❤️❤️

هرکی موافقه باحرفم‌ صلوات بفرسته لایک کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم😔💔🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

خدایا ازت میخوام حس چشایی و بویاییم برگرده🙏🏻

تمام مریضا سلامتیشومو بدست بیارن🙏🏻

امام زمان ظهور کنه🙏🏻

خدایا لطفااااا منو از تنبلی و بی ارادگی نجاتم بده🙏🏻

منت نکش از غیر پر و بال خودت باش...🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

همیشه میشنوه...

اگه یه جایی یه نظری دادم که بدردتون خورد لطف کنید یه صلوات برای سلامتی امام زمانم بفرستید...                                                                                                    

خدایا  امام زمان (عج) هر چه زودتر  ظهور کنه 

آمین یا رب العالمین

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

من از خدا میخوام حال همه ی بیماران مخصوصا کرونایی ها خوب بشه

ازش میخوام هیچ وقت دوری از عزیزانم رو نبینم

ازش میخوام شوهرم نماز خون بشه

ازش میخوام یه پول گنده بندازه تو دستم برم ماشین بگیرم

ازش میخوام محتاج هیچکی نباشم در هیچ زمینه ای

خدایاااااا لطفااااااا😢

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور

شاید مسخره باشه برای یه دختر اونم تو این زمان ولی من...

دلم میخواد شهید شم...نه برای فرار از دنیا چون زندگیمو دوست دارم...

برای شهادتم دعای فرج بخونید دوستا لطفا

اگه یه جایی یه نظری دادم که بدردتون خورد لطف کنید یه صلوات برای سلامتی امام زمانم بفرستید...