2777
2789
نه والا من هرکی دور و و رم بوده و میشناسم فقط عمر شوند با تاخیر انداخته الانم ده روز عموم به این علت ...

ملاک اطرافیان شما نیستن یه سر به مراکز شیمی درمانی بزنید دیگه این حرفو نمیزنید 

حواست باشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شیمی درمانی که درمان قطعی نیست درمان قطعی یعنی ردخور نداشته باشه و روهمه بلا استثنا جواب بده ...

گرفتگی عروق قلب ممکنه خیلیارو بکشه خیلیا هم با یه عمل درمان میشن 

فقط سرطان نیست که هر مریضی یی میتونه کشنده باشه

حواست باشه!
هر بیماری یی ممکنه کشنده باشه حتی یه انفولانزای معمولی  پس رو این حساب هیچ بیماریی یی درمان ند ...

عزیزم خیلی متعصبانه داری از نظرت دفاع میکنی

قربونت برم هیچ درمان قطعی ای برای سرطان وجود نداره 

شیمی درمانی صرفا درمان موقته

یک کاربر ترکیده 💔
عزیزم خیلی متعصبانه داری از نظرت دفاع میکنی قربونت برم هیچ درمان قطعی ای برای سرطان وجود نداره  ...

سرطان قابل درمانه دوست عزیز نیازی به تعصب من نداره 

سرطان هم مثل خیلی بیماریای دیگه ممکنه کشنده باشه و ممکنه درمان هم بشه 

سکته قلبی یکیو میکشه یکی خوب میشه 

حواست باشه!
گرفتگی عروق قلب ممکنه خیلیارو بکشه خیلیا هم با یه عمل درمان میشن  فقط سرطان نیست که هر مریضی ی ...

گرفتگی عروق چ ربطی به سرطان داره؟؟؟

عمه ی من سرطان سینه گرفت ۳ ماه نکشید فوت شد 

بهترین و بروزترین شیمی درمانی هارم شد.ولی شوهر خالم سرطان گرفت الان ۱۳ ساله درمان شده

یک کاربر ترکیده 💔
ممنون میشم توضیح بدید اگاه بشم

چون ۳ مرحله درگیر کردن بیمار رو داره

و توی همون ۳ مرحله اول به لنفوسیت هایtحمله میکنه و اونا رو سلول های ایمنی بدن هستن رو از بین میبره،در نتیجه فرد مبتلا به عفونت و سرطان میشه و تازه توی مرحله ی چهارم درگیری بدنش،نشون داده میشه که مبتلا به ایدزه،یعنی دوره ی کمون و نهفتگی طولانی مدتی داره که گاها میتونه تا ۱۲ سال هم پنهون بمونه

از طرفی آنتی ژن های سطحی hivمدام در حال تغییر هستن و وقتی انتی ژن سطحی یک ویروس متغیر باشه،نمیشه بر علیه اون واکسن ثابتی ساخت👶

گرفتگی عروق چ ربطی به سرطان داره؟؟؟ عمه ی من سرطان سینه گرفت ۳ ماه نکشید فوت شد  بهترین و برو ...

ربطش اینه که هر مریضی یی ممکنه ادم رو بکشه فقط سرطان نیست که میگین درمان نداره 

اگه اینجوره پس سکنه ی قلبی هم درمان قطعی نداره چون ممکنخ بعضیارو بکشه دیگه نمیدونم چجوری منظورمو بفهمونم

حواست باشه!
سرطان قابل درمانه دوست عزیز نیازی به تعصب من نداره  سرطان هم مثل خیلی بیماریای دیگه ممکنه کشند ...

خب یه مدرک یا اثبات پزشکی برامون رو کن که سرطان درمان قطعی داره؟؟؟

شما که اینقدر سعی داری نظرتو تحمیل کنی

یک کاربر ترکیده 💔