سختت نیست من بچه ندارم میخوام سال دیگه بخونم .میگم نکنه از خونه داریم بمونم
نمی مونی .
باید یه کوچولو از استراحتت بزنی که سخت نیست اصلا.
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
نمی مونی . باید یه کوچولو از استراحتت بزنی که سخت نیست اصلا.
اتفاقا از استراحت و بیکاری زیاد حالم بهم میخوره دوست دارم صبح ها از خواب پاشم 😓
خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 ..... حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝 دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐 یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐
چون هدف ازدواج با هدف درس خوندن فرق میکنه شما ازدواج میکنی که از زندگی لذت ببری... ولی درس درس ...
کی گفته هدف از ازدواج لذت بردنه؟
هدفش قبول مسوولیت خونه وبچه وهمسر هست.
ولی در کنارش درس هم میشه خوند .هیچ تداخلی ندارن با هم .
من لیسانسم با دوتا بچه گرفتم البته در سن 22 سالگی.
یعنی پشت کنکور هم نموندم همه چیز پشت سر هم .باهم.
البته یه کم مردم.
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.