2777
2789
عنوان

کسی هست که ازدواج کرده باشه بخواد درس بخونه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 94 پست
سختت نیست من بچه ندارم میخوام سال دیگه بخونم .میگم نکنه از خونه داریم بمونم 

نمی مونی .

باید یه کوچولو از استراحتت بزنی که سخت نیست اصلا.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
چرا اون وقت😒

چون هدف ازدواج با هدف درس خوندن فرق میکنه

شما ازدواج میکنی که از زندگی لذت ببری...

ولی درس درس خوندن همش بدبختیه ...شب بیداریه😳😳

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازدواج کردم ارشد میخوندم ..الانم دکترا 

به شدت دارم هلاک میشم چون شاغلم هستم و جدیدا شوهرم کتاب دستم میبینه میخواد خودشو بکشه 😂😂روزی 100 بارم پشیمون میشم از اینکه باز دارم ادامه میدم

منم مثلا تعهد هم ازش گرفتم ولی نرفتم دیگ

از کی عزیزم؟

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
آره من ازدواج کردم خونه خودمم الانم دارم درس میخونم

چند وقته ازدواج کردی؟میخوای چی قبول بشی گلم؟

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
اون واسه بی اراده هاست

حرفتون درسته  ...

ولی

از هر ۱ ملیون نفر، فقط ۱۰ نفر اراده قوی دارن

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
چون هدف ازدواج با هدف درس خوندن فرق میکنه شما ازدواج میکنی که از زندگی لذت ببری... ولی درس درس ...

اصلا اینجوری نیس ینی ادم ب دنیا میا فقط شوهر کنه 

خیلیم راحت میشه درس خوند اگ زرنگ باشی هم میشه درس خوند هم شوهر داری کرد هم بچه داری

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

منم متاهلم و دانشجو.ازدواج مانع پیشرفت نیس.البته سختیای خودشم داره.برنامه ریزی و اراده قوی میخواد

دل مرنجان که ز هر دل به خـدا راهی هست🍁🍁هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست...😊💔
معلم دبیرستانم 16سالش بود ازدو کرده بود  الان دکترای زیست با دوتا بچه هم معلمه

خب اون مال قبلا بوده الاندرس خوندن و قبول شدن خیلی سخت تر شده نسبت به قبل☹

نمی مونی . باید یه کوچولو از استراحتت بزنی که سخت نیست اصلا.

اتفاقا از استراحت و بیکاری زیاد حالم بهم میخوره دوست دارم صبح ها از خواب پاشم 😓

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

اقا من غلط کردم😂😂😂

همینجا تاپیک رو ترک میکنم😂😒✋✋

چون هدف ازدواج با هدف درس خوندن فرق میکنه شما ازدواج میکنی که از زندگی لذت ببری... ولی درس درس ...

کی گفته هدف از ازدواج لذت بردنه؟

هدفش قبول مسوولیت خونه وبچه وهمسر هست.

ولی در کنارش درس هم میشه خوند .هیچ تداخلی ندارن با هم .

من لیسانسم با دوتا بچه گرفتم البته در سن 22 سالگی.

یعنی پشت کنکور هم نموندم همه چیز پشت سر هم .باهم.

البته یه کم مردم.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.