2777
2789
عنوان

ایفون11پرومکس یا سامسونگ اس 10 پلاس

349 بازدید | 17 پست

میخوام گوشی بخرم بین سامسونگ و اپل موندم سامسونگ اس تن یا یازده پرومکس فردا ساعت یک اینطورا میرم ولی من گوشی خودم سامسونگ اس 9 هست و تا حالا با اپل کار نکردم بیشتر اندروید بودم بنظرتون یازده پرو مکس اپل بهتره یا سامسونگ 

مرسی ک راهنمایی میکنید از کمکتون ک استفاده کردم عکسشو میزارم😍😍😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیفون خییییلی خفنه کارکردن باهاش برند اولم هس ولی تو ایران برنامه هاشو بایدی جوری که الان اینجا نمیزاره بنویسم بخری تا باز بشه

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

من ایفون داشتم فروختم سامسونگ خریدم اخه برنامه هاش میرف رو مخم ولی هنوز دوسش دارم😭

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
با قیمت آیفون مشکل ندارید؟ چون گرونتره. ولی توصیه م به شما اینه اگر همش با اندروید کار کردید ممکنه آ ...

ن مشکلی نیست کادوی تولدمه هر چی بخوام دستم بازه برام میگرن😁

ن مشکلی نیست کادوی تولدمه هر چی بخوام دستم بازه برام میگرن😁

آیفون برای نصب برنامه، فیلم دیدن با زیرنویس و.... یه کم پیچیدگی داره و کلا زبان فارسی هم نداره . من اگر باشم سامسونگ رو انتخاب می کنم چون هم پشتیبانی بهتره داره، هم ارزون تره، هم  رابط کاربری راحت و بی دردسری داره