2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم  بعدشم باید مداوم باشه

نه والا الان یه مدته هرشب احساس حرارت و گرگرفتگی میکنم دمای بدنمم گاهی ۳۶ یا ۳۵ میشه با این وجود حس میکنم دارم‌میسوزم الانم گفتم پایینه مهم نیست دیدم یهو ۳۷ بود یه کوجولو بالاتر گفتم این دیگه تبه

نه والا الان یه مدته هرشب احساس حرارت و گرگرفتگی میکنم دمای بدنمم گاهی ۳۶ یا ۳۵ میشه با این وجود حس ...

خیلی چیزا دمای بدن رو بالا میبره مثل تخمک گذاری مثل زمان نزدیک پریود یا حتی بارداری 

منم گاهی احساس حرارت میکنم ولی بخاطر کرونا تلقینم هست

به اثر صلوات هاتون اعتقاد دارم 😊برام یه دونه صلوات میفرستید خدا فرشته کوچولو بذاره تو دلم؟ 
خیلی چیزا دمای بدن رو بالا میبره مثل تخمک گذاری مثل زمان نزدیک پریود یا حتی بارداری  منم گاهی ...

والا امروز که بی بی چکم یه هاله کم رنگ انداخته دیگه نمیدونم شایدم دلیلش اون باشه الانم که پنجره رو باز کردم دمای بدنم ۳۷ تمام هستش

والا امروز که بی بی چکم یه هاله کم رنگ انداخته دیگه نمیدونم شایدم دلیلش اون باشه الانم که پنجره رو ب ...

ای جااااانم خب همونه دیگه مامان شدی عزیزممممم مبارکه 

به اثر صلوات هاتون اعتقاد دارم 😊برام یه دونه صلوات میفرستید خدا فرشته کوچولو بذاره تو دلم؟ 
ای جااااانم خب همونه دیگه مامان شدی عزیزممممم مبارکه 

جونت سلامت عزیز دلم امروز بی بی چکم منفی شد☹ دیروز مثبت امروز منفی والا موندم کر و ناست خدا میدونه بچه ست خدا میدونه😄