2777
2789
عنوان

فهمیدن بارداری بدون ازمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 39 پست
راستی ممنون بابت تبریک😘😘

خواهش عزیزم راستی بگو با این وضعیت ازمایشگاه نره بخاطر مریضی اینا سه ماهه اول بارداری خطرناکه به احتمال زیاد بارداره بگو مواظب باشه وسایل سنگین فعلا بلند نکنه و مواظب خودش باشه اوضاع خوب شد ازمایش بده

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش عزیزم راستی بگو با این وضعیت ازمایشگاه نره بخاطر مریضی اینا سه ماهه اول بارداری خطرناکه به احت ...

هفته پیش رفت چکاپ کامل ،خودشو مومیایی کرد و رفت 

ولی من خودم وجود ندارم برم آز و سونو ،مطمئنن الان ۵،۶ماهمه والا با این حرکتو تکونای شکمم ،موندم باردارم یا نه اگه نه پس این تکون و بیبی مثبت چیه ،اگه اره پس پریود سه روزه هر ماهم چیه😐😐😐😐

هفته پیش رفت چکاپ کامل ،خودشو مومیایی کرد و رفت  ولی من خودم وجود ندارم برم آز و سونو ،مطمئنن ...

تو این پنج شیش ماه اصلا دکتر نرفتی

تو این پنج شیش ماه اصلا دکتر نرفتی

ن اخه اصلا علائم بارداری ندارم ،چون خودم شکم دارم متوجه بارداری نمیشم فک میکنم چاق شدم ،هر ماهم پریود میشم ،فقط دوهفتس شکمم یه چی حرکت میکنه مثل حرکت جنین ،بیبی زدم مثبت بود ،دیگه تو این اوضاع جرات ندارم برم سونو

ن اخه اصلا علائم بارداری ندارم ،چون خودم شکم دارم متوجه بارداری نمیشم فک میکنم چاق شدم ،هر ماهم پریو ...

عزیزم‌ باید یسری ازمایش تو بارداری بدی غربال گری اول ازمایش قند خون اینا حتما باید زیر نظر دکتر باشی ک اگه بارداری شیاف بده برای خونریزیت ممکنه برای بچت ضرر داشته باشه

ن اخه اصلا علائم بارداری ندارم ،چون خودم شکم دارم متوجه بارداری نمیشم فک میکنم چاق شدم ،هر ماهم پریو ...

من خودم شکم نداشتم الان ک یکم شکمم اومده جلو متوجه میشم ددره بزرگ میشه اما هنوز حرکت نکرده

عزیزم‌ باید یسری ازمایش تو بارداری بدی غربال گری اول ازمایش قند خون اینا حتما باید زیر نظر دکتر باشی ...

همون خودمم فکرم درگیره دیگه مجبورم فردا برم دکتر ،اخه ۳قلوهم دارم ۴سالشونه ،من اصلا بچه نمیخوام😩😩

من خودم شکم نداشتم الان ک یکم شکمم اومده جلو متوجه میشم ددره بزرگ میشه اما هنوز حرکت نکرده

سر بارداری اولم چون شکم نداشتم همه زود متوجه بارداریم میشدن ولی الان باشه هم خودم متوجه نمیشم چ برسه ب بقیه

سر بارداری اولم چون شکم نداشتم همه زود متوجه بارداریم میشدن ولی الان باشه هم خودم متوجه نمیشم چ برسه ...

الهی سه قلو داری خدا حفظشون کنه عزیزم الان بچت خیلی بزرگ شده اگه باردار باشی کاری نمیشه کرد ک

الهی سه قلو داری خدا حفظشون کنه عزیزم الان بچت خیلی بزرگ شده اگه باردار باشی کاری نمیشه کرد ک

ممنون گلم ،اره دیگه یکی دوماه رو میشه کاری کرد ولی اینو ن ،من اصلا دلشم ندارم 

ممنون گلم ،اره دیگه یکی دوماه رو میشه کاری کرد ولی اینو ن ،من اصلا دلشم ندارم 

کار خوبی کردی عزیزم افرین یه مادر نمونه هستی ک جون یه موجود بی گناهو نگرفتی