2777
2789

اول از همه باید سردی ها رو به طور کامل حذف کنی تا سه ماه. مرغ و تخم مرغ ماشینی کله پاچه و قهوه و نسکافه و کاکاعو ممنوع

موقع پریودی لب ب سردی نمیزنی و حمام نمیری و خودتو نمی‌شوی حتی ی قطره آب هم نباید وارد واژنت بشه

موقع پریود حلوا و کاچی زیاد بخور

و کمرت و زیر دلت رو با ی دستمال گرم ببند تا گرم بمونه

کیسه آب گرم و آجر داغ عالیه و روغن سیاه دونه اصل بگیر زیر شکمت باهاش ماساژ بده بعد روش سفلون بکش و تا صبح بخاب اینا برای روزای عادی هم باید انجام بدی هر شب

بادکش زیر شکم خط رحم و تخمدانها و پشت کمر عالیه از روز سوم پریود ی شب درمیون تا بیست و یک شب

بادکش گرم باشه بهتره و قبلش باید بدنت با روغن سیاه دانه ماساژ بدی

تزریق عسل طبیعی هم خیلی خوبه ولی اگه مجردی عسل بریز رو گاز استریل بذار تو لباس زیر و ی حالتی بخاب ک عسل وارد بدنت بشه ‌‌‌

شیره گیاه آنغوزه باید یک روز درمیان اندازه ی نخود ناشتا قورت بدی ک وقتی استفاده میکنی به هیچ عنوان نباید لبنيات استفاده کنی چون دل درد میگیری

پیاز درمانی و جوشانده رازیانه هم خوبه اما بعضی ها پرولاکتین بالا دارن نمیتونن استفاده کنن آزمایش بده اگه بالا نبود استفاده کن. پیاز باید پوست نارنجی باشه از روز پنج پری تا پونزده دوتا لیوان آب بدون کلر جوش ک اومد پیاز نارنجی پوست گرفته متوسط میندازی توش پنج دقیقه بعد زیرش خاموش میکنی ولرم ک شد صاف میکنی میخوری

رازیانه هم ی قاشق غذاخوری هر شب جوشانده ک باعث برزگ شدن سینه هم میشه

اگه رازیانه پودر کنی با نبات بریزی تو کپسول و قبل از هر غذا با سه چهارتا دونه فل فل سیاه نکوبیده بخوری عالیه.

در هفته حد اقل باید پنج روز رو صبحانه شیره و ارده بخوری

داروهای گیاهی هم ابهل عالیه

بومادران. پنج انگشت. اسفند. تخم شوید. تخم شاهی. فراسیون. ناخونک هر شب هر کدوم اندازه ی قاشق آسیاب کن نجوشون دم کن بخور

عسل و سیاه دونه هم عالیه سه قاشق عسل با ی قاشق سیاه دونه آسیاب شده قاطی کن صبح ناشتا ی قاشق و شب ی قاشق چایی خوری سیاه دونه رو اگه بتونی همون لحظه آسیاب کنی و بعد قاطی کنی عالیه. و اینکه سیاه دونه اگر آسیاب بشه و بمونه سمی میشه ولی اگه با عسل قاطی بشه نه

هر بندی ک گفتم جدا گونه به تنهایی روی پلیکیستیک مؤثره عزیزم

برای بارداری افزایش تعداد و کیفیت اسپرم و افزایش سایز فولیکول گرده نخل نز عالیه عالی

بفرما

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از همه باید سردی ها رو به طور کامل حذف کنی تا سه ماه. مرغ و تخم مرغ ماشینی کله پاچه و قهوه و نسک ...

مرسی عزیزم اطلاعاتت کامله فقط من مشکل پرولاکتین و تیرويیدم دارم حیف بعضی داروهای گیاهی رو نمیتونم بخورم

میشه برای خونه دارشدنم دعا کنی مهربونم  
اول از همه باید سردی ها رو به طور کامل حذف کنی تا سه ماه. مرغ و تخم مرغ ماشینی کله پاچه و قهوه و نسک ...

گفتید سردی نخوریم یعنی اونایی که پلی کیسیتیک هستن یعنی. خودشون سردن؟

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 

وایی من خیلی تو پریودی خودمو میشورم

دستت شما درد نکنه خدا خیرت بده 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
گفتید سردی نخوریم یعنی اونایی که پلی کیسیتیک هستن یعنی. خودشون سردن؟

اکثرا طبع سرد دارن بله ولی میشه ی نفر طبع دیگه ای داشته باشه و ب خاطر تغذیه بد و فسو فود و روغن جامد و مایع پلیکیستیک بگیره

دیگه ناامید شدم از بچه دارشدن فقط میخام علایمشو کم کنم

بخاطر پلی کیسیتیک بچه دار نمیشی؟منم اخه پلی کیسیتیکم ای خدا منم خیلی ناراحتم

اکثرا طبع سرد دارن بله ولی میشه ی نفر طبع دیگه ای داشته باشه و ب خاطر تغذیه بد و فسو فود و روغن جامد ...

اهان 

بخاطر پلی کیسیتیک بچه دار نمیشی؟منم اخه پلی کیسیتیکم ای خدا منم خیلی ناراحتم

اره البته شوهرمم مشکل داره خدا همه مشکلارو ب من داده 

میشه برای خونه دارشدنم دعا کنی مهربونم  
اره البته شوهرمم مشکل داره خدا همه مشکلارو ب من داده 

انشالله بزودی یه نی نی خوشگل سالم خدا بده بهت از ته دل برات دعا کردم