2777
2789
عنوان

جملات با مزه کرونایی

374 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان. لطفا چند مورد درمورد شکست کرونا بگین که با مزه و کودکانه باشه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

برای تکلیف مدرسه دخترم میخوام. ممنون

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم نوشته انقدر دست و روبوسی نمیکنیم تا دست از سرما برداری

ما کرونارو شکست میدیم حتی اگه چوب بکنیم تو استین امریکا     

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

نفرین جدید خانوم ها به هووشون ایشالا کرونا بگیری

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
کرونا بیا منو بخوررر😄

نه دیگه پیشگیری گفته تهدید نخواسته که.

راستش الان خوندم  آمپول اکتمرا که برای بیماران رماتیسمی رو برای یک بیمار وخیم کرونایی تو اصفهان استفاده کردن،ریه و شش مریض بهبود پیدا کرده. خوب شده و نجات پیدا کرده

راستش الان خوندم  آمپول اکتمرا که برای بیمار رماتیسمی رو برای یک بیمار وخیم کرونایی تو اصفهان ...

اونجایی ک اینو خوندین معتبر بود؟

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

والا کرونا تکلیفمون روشن نمیکنه ببینیم موندنی هسیم یارفتنی اگه موندنی هسیم تاخونه تکونی کنیم اگع رفتنی هسیم تااینقدر.زحمت الکی نکشیم 😅😅😄😂😂🤣😆

کرونا اول رفته قم زیارت بعد رفته گیلان سیاحت بعد رفته تهران تجارت حالا هم که خبر مرگش اومده شیراز استراحت

😃😃😃😃

ی جون ناقابل دارم🤔 نمیدونم🙄 ب سیل بدم😜 ب زلزله بدم 😝ب هواپیما بدم😂 ب کرونا بدم😉 کدوم بدم ؟😂😂😂

قابل توجه مجردین عزیز ..

الان بهترین موقع ازدواجه👩‍❤‍💋‍👨

نه شامی.. نه مراسمی.. نه روبوسی‌ای..

کت و کلاهت رو برمیداری می‌ری خونه خودت..👫😄😄😄😄

با توجه به اینکه روز شنبه پایان کرونا در کشورمان اعلام شده، کشورهای عربی روز جمعه را پایان کرونا در کشورشان اعلام کردند😂😜🤣

صبح تا حالا ۵ دقیقه یکبار الکل زدم به دستم، ۱۰ دقیقه نزدم دستم گفت داداش بریز دوتا پیک عقبیم.😂

مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که

هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😂😂😂

وزیر بهداشت گفته لطفا مردم به شایعات توجه نکنند و فقط به دروغ هائی که ما میگیم توجه کنند.

😂😂😂😂😂

کرونا مخففه یک جمله است و نمی دانستیم.

ک= کلید

ر= روحانی

و= واقعا

ن= ناکارآمد

ا = است

😃

خدایا یکی سیب خورداومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا

یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشورید

الان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂😂

تأثیری که کرونا روی تمیزی ما گذاشت ؛ " النظافة من الإيمان" نگذاشت!!🤣

یادش بخیر یه زمانی عطسه میکردیم میگفتن عافیت باشه😏

الان عطسه کنی از خونه میندازنت بیرون🤣🤣🤣

🔷 به چند نفر بدهکار بودم طرف زنگ زد برای پول گفتم من کرونا گرفتم تو خونه هستم خودتون بیاین بگیرین

همشون پیام دادن خوشا حلالت 😁😁😁😁😂😂😂😂

🔷توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬

🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉

😂😂😂😂😂😂😂

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی