2777
2789
عنوان

شوهرم بام لج افتاده!!!!!!

629 بازدید | 39 پست

سر ی موضوع دیروز تا حالا قهریم حالا مامانم اینا میخوان بیان هیچی تو خونه نداریم هرچی بش میگم بیا برو خرید میگه نمیرم چیکارش کنم؟

آبروم میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا تقصیر کی بود

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

خودت برو خب

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

زنگ بزن کنسل کن بعد با شوهرتم قهر کن

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
اخه تا حالا هرچی بحث داشتیمو اصلا نزاشتم خونوادم بفهمن نمیخوام پیش اونا خراب شه

بگوبخاطرآبروی خودت هم شده بروبگیروگرنه خانواده منک محتاج میوه وچای و.....نیستن بازم هرجورراحتی فقط آروم وبدون عصبانیت بگو

من باشم، فقط ی بار بهش میگم رفت رفت نرفت هیچی. . با همون چای و قند پذیرایی میکنم و باهاش سرسنگینم، ی روزیم نوبت اون میشه و خانواده ش میان خونه بعد بی حساب میشیم😒😒😒

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱