2777
2789
عنوان

کنکوریاا🤷

195 بازدید | 36 پست

سلام😕نمیدونید کنکورو تو این شرایط عقب میندازن یا نه؟😰خیلی شرایط بدیه ،کتابخونه ها بسته،آزمون ها غیر حضوری اخه چجوری😭😭😭کاش کنکورم غیر حضوری بود🙄😊😬

از اولش حال نکردم مثل بقیه باشم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم عقب میندازن اما تا اردیبهشت میگن نه عقب نمیندازیم🙄😕بعد اعلام میکنن⁦☹️⁩

باید اینکارو بکنن بنظرم یه ماه و نیم دوماه 

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم .... !
منم شنیدم عقب میندازن اما تا اردیبهشت میگن نه عقب نمیندازیم🙄😕بعد اعلام میکنن⁦☹️⁩

ببین مطمِن باش عقب میندازن

چون سالن مطاله ها همه تعطیله و......

چجوری بخونن خو

بعضی وقتاا میخام دو نفر باشم ... خودمو بغل کنمو بگم ... خیلی گناه داری لعنتی....
میگم بچه ها خب اگه عقب بندازم بعدا برا دانشگاهها مشکل پیش نمیاد

منم موندم بخدا،من زیادم دلم نمیخواد عقب بیوفته ولی از طرفیم تو خونه اصلا نمیشه درس خوند،کتابخونه هاهم که تعطیل،

منم موندم بخدا،من زیادم دلم نمیخواد عقب بیوفته ولی از طرفیم تو خونه اصلا نمیشه درس خوند،کتابخونه هاه ...

از همه بدتررررر اینکه ازمون های ازمایشی غیر حضوریه واین فاجعست