دو پیمانه شکر..دو پیمانه ارد دوقاشق چای خوری بکینگ پودر ی قاشق چ خ وانیل ۴ تخم مرغ ب دمای محیط رسیده یک چهارم قاشق کره..نوک قاشق چ خ هم نمک و دو سوم پیمانه شیر اول همه وسیله هاتو باید اماه اندازه بگیری بزاری کنار..بعد تخم مرغ هاتو توی ظرعی بشکن و ب مدت چهار دیقیقهه هم بزن با سرعت متوسط..حواست باشه کمتر و بیشتر نشه ها..بعد شکر رو اضافه کن پنچ دیقه دیگ هم با همزن هم بزن.بعد پنج دقیقه وسایل خشکتو ک ی بار الک کردی بریز توش تا قشنگ هم بخورع بعد دو سومشیر رو با کره بزار رو گاز تا کره آب بشه حواست حتما باشه ک زیاد داغ نشه فثد کره آب بشه..بعد اونم بریز توش یک دقیقه دیگ هم بزن بعد قالبتو ک از قبل چرب کردی و بیار و مواد رو بریز توش.بزار تو فره از قبل گرم شده..با دمای ۱۷۵ درجه..