2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روش پخت و تزئینش رو بزار خیلی خوشمزه به نظر میاد.آفرین 😍

عریزم دستورش ک کیک اسفنجیه.بعد تزیین هم ک داخلش گردو و بادام و موز و خامه داره.روش هم ک خانه و کاکائو آب شده و موزه و یکمم بادام خورد شده اش..کاکائو رو همراه با یکم روغن و شیر آب کردم از کناراش جوری ریختم ک شره کنه بیاد پایین بعد وسطشم ک معلومه چیکار کردم 

روش پخت و تزئینش رو بزار خیلی خوشمزه به نظر میاد.آفرین 😍

دو پیمانه شکر..دو پیمانه ارد دوقاشق چای خوری بکینگ پودر ی قاشق چ خ وانیل ۴ تخم مرغ ب دمای محیط رسیده  یک چهارم قاشق کره..نوک قاشق چ خ هم نمک و دو سوم پیمانه شیر  اول همه وسیله هاتو باید اماه اندازه بگیری بزاری کنار..بعد تخم مرغ هاتو توی ظرعی بشکن و ب مدت چهار دیقیقهه هم بزن با سرعت متوسط..حواست باشه کمتر و بیشتر نشه ها..بعد شکر رو اضافه کن پنچ دیقه دیگ هم با همزن هم بزن.بعد پنج دقیقه وسایل خشکتو ک ی بار الک کردی بریز توش تا قشنگ هم بخورع بعد دو سوم‌شیر رو با کره بزار رو گاز تا کره آب بشه حواست حتما باشه ک زیاد داغ نشه فثد کره آب بشه..بعد اونم بریز توش یک دقیقه دیگ هم بزن بعد قالبتو ک از قبل چرب کردی و بیار و مواد رو بریز توش.بزار تو فره از قبل گرم شده..با دمای ۱۷۵ درجه..

وای عزیزم دو پیمانه شکر خیلی زیاده باید ی پیمانه باشه وانیل هم ی قاشق چای خوری زیاده تلخ میشه یک چها ...

درسسته گلم منم حواسم‌نبود یکم دیرتر این پست پایینی رو فرستادم.شکر یکم کمتر باشه بهتره چون برا من خیلی شیرین شد.ولی وانیل و من همونقدر ریختم اصلانم تلخ نشده بود..من خودم از روی خانومی ک اشپز بود پخته بود نگا کردم پختم..تو گوگل بود دستورش گلم.

درسسته گلم منم حواسم‌نبود یکم دیرتر این پست پایینی رو فرستادم.شکر یکم کمتر باشه بهتره چون برا من خیل ...

وانیل شکری بود اخه من خودم دست میکنم یک چهارم میریزم بیشتر بریزم کیک ی جوری میشه و دهانو ی جوری میکنه بعد کیک اسفنجی شیر و روغن نداره البته من با دستوری ک درست میکنم یک چهارم پیمانه روغن میریزم این نکاتی بود ک من بلدم و درست میکنم باهاش از اینستا پیج های شیرینی پزی دیدم