سلام دوستان من الان در هفته 9 بارداری هستم اما سونو که کردم دکتر گفت که قلبی تشکیل نشده ورشد جنین در 6هفتگی متوقف مونده وباید سقط بشه.خیلی ناراحت هستم.کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه؟
ای بابا،تغذیه ات ضعیف بوده؟حالا سقطش نکن،منتظر باش
من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این اتفاقا میوفته غصه نخور زیر ۱۲ هفته طبیعیه همچین چیزایی ولی خب خواستی با دکترت هماهنگ کن یه سری آزمایش بده اگه میبینی راحت حرف میزنم وسه اینه که من تجربه سقط رو تو ۱۷ هفته دارم دو ماه دیگه اقدام کن
چرا ازدکتراناراحتم دست رودلم نذارکه واسه یه کورتا ژ که درست انجام نداددکتره من ۳ماه گوشه بیمارستان سه بارعمل کردم یه باردیگه هم بایه عمل کنم چراقضاوت میکنی بالای دکتراکه پول دوستن
دنبال دلیل از آدمای عامی نباش فقط حستو نسبت به خودت بد می کنن و هزارتا ای کاش تو دلت میزارن صبور باش فقط همین رو میتونم بگم باز خوبه الان معلوم شد نمیمونه من چی بگم که ۱۷ هفته بودم تازه بچم تا لحظه آخر زنده بود. اونی ۸ ماه بچه تو شکمش بود و از دست رفت چی بگه همین اول تکلیفت معلوم شد