2777
2789
عنوان

ممکنه خارج رحمی باشه ؟!

165 بازدید | 14 پست

بیست روز پیش سقط داشتم که آخرین بار بتام از 110رسید به 67  که دیگ پیگیر نشدم و خونریزی داشتم هفت هشت روز ..

حالا بعد پانزده روز پاکی درد زیر شکم و کمر درد و یکم ترشحات صورتی رنگ دارم بی بی چک زدم دو خط شده البته اقدام هم داشتم 

ممکنه بارداری قبلی سقط نشده یعنی خارج رحمی بوده باشه یا احتمال بااین توضیحاتم ضعیفه

تعداد رای : 8
نظرسنجی
خارج رحمی
1
12%
بارداری
0
0%
سقط ناقص
7
87%
هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید میزاشتی یه بار پریود بشی و رحمت پاک بشه بعد اقدام میکردی

آره دیگ صبر میکنم فکر نمیکنم تو این ده روز باردار باشم و اگ بودم به این زودی نشون نمیداد

چون بی بی چکم دو خط پررنگ مثبت میشه 

سونو معمولی ،ببینه ضخامت رحمت چه جوره و از سقط چیزی نمونده باشه

همون قبل سقط سونو انجام دادم چیزی مشخص نبود اصلا گفت اول بارداریه چیزی معلوم نیست 

عزیزم انشاالله که خیره.دوست منم بلافاصله بعدتموم شدن خونریزی سقطش با یذره اقدام باردار شد قبل اینکه پریود شه حتی..خداروشکر سالم سالم..پسرم هست..شمام انشاالله اگه حامله باشی احتمالش زیاده پسر باشه

همون قبل سقط سونو انجام دادم چیزی مشخص نبود اصلا گفت اول بارداریه چیزی معلوم نیست 

احتمالا دیگه سقط کامل شده ، به نطرم تا پریودیت جلوگیری کن چون اگه چیزی ازش باقی مونده باشه با پریودیت دفع میشه 

عزیزم انشاالله که خیره.دوست منم بلافاصله بعدتموم شدن خونریزی سقطش با یذره اقدام باردار شد قبل اینکه ...

هرچی باشه مهم نیست واقعا فقط سلامت باشه واقعا تجربه سقط دوباره تلخه

احتمالا دیگه سقط کامل شده ، به نطرم تا پریودیت جلوگیری کن چون اگه چیزی ازش باقی مونده باشه با پریودی ...

ازمایش بتا دادم عصر جوابش میاد آخرین بار بیست روز پیش بتا 67 بود الان باید چند باشه بنظرت

اگه بالاتر از 67 بود باردارم یا خارج رحمی؟

احتمالا دیگه سقط کامل شده ، به نطرم تا پریودیت جلوگیری کن چون اگه چیزی ازش باقی مونده باشه با پریودی ...

اگ سقط کامل شده چرا بی بی چکم مثبت میشه