خانما توروخدا کمکم کنید من ۲۷ سالمه دوتا بچه دارم پشت سرهم ۶ ساله و ۴ ساله که دومی هم خدا خواسته بود بعد از اون ترسیدم رفتم دستگاه گذاشتم حالا به خاطر التهاب شدید رحم و دیده نشدن نخ ای یو دی دوهفته پیش دستگامو دراوردم وقتی اومدم خونه از ترس اینکه نکنه اسپرمی تو رحمم مونده باشه رفتم دوتا قرص اورژانس خوردم پریودم دو روز عقب افتاده دو ساعت پیش بی بی زدم حاله کمرنگ افتاد دومیو زدم کمرنگ تر شد چیکار کنم تا صب دق میکنم😭😭 توی این شرایط مملکت گرونی و اوضاع نابه سامان باید جیکار کنم 😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کن با حفظ امور بهداشتی حتما یک تست تیتر بتا بدی
خدایی نکرده خارج رحمی یا ... نباشه
شاید هم خطا بی بی چک باشه
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊