2777
2789
عنوان

ازدواج با یک دختر خانم نابینا

| مشاهده متن کامل بحث + 7484 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط به خاطر پسره به خاطر خود دختره هم احتمالا کار درستی نیست

چون الان این پسر کله ش داغه پسفردا که پشیمون شد دختره هم ضربه میبینه

اگر خیلی اصرار دارن بگید مدت طولانی نامزد بمونن، و رفت و آمد کنند با رعایت حدود، بعد تصمیم بگیرن با زیر نه ماه ارتباط راضی نشید

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

فقط برید یه مشاور خیلی خوب و عاقل پرتجربه...این چیزی نیست که افرادعادی اینجا در بارش نظربدن این یه مورد خاص هستش

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

اگه سر کار آشنا شدن حتما دختر موفقیه که سر کار هم میره  و گفتین که بسیار هم زیباس

به نظر من اگه از پسرتون مطمئنین چرا ک نه

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

خیلی دیدم اخساسی عمل کردن بعد کم آوردن . ی مورد داشتیم تو فامیل پسر نابینا بود بعد خانومش با دوتا بچه سر شوهرش کلا میزاره حسابشو خالی میکنه با ی مردی فرار میکنه کع مرده هم سر خانمه کلاه میزاره و بعد یسال آوارگی خونه فامیلش میاد عذر خواهی بخاطر بچه هاش میبخشن و از اون شهر میرن الانم باهم هستن حدود 10 سال از این ماجرا میگذره . باید نامزدی طولانی و آشنایی طولانی داشته باشن تا خوب باهم کنار بیان و درک کنن بعد ازدواج کنن

آقا بینا بودن؟

بله اقا هم تک پسر بودن هم کاملا سالم بودن هم شغل و موقعیت اجتماعی خوبی داشتن. اونا هم خانواده خیلی مخالفت کردن اما تهش ازدواج کردن و تو این ده سالی ک من میشناسم کنار هم خوبن

نه متاسفانه اعصاب بیناییشون کامل از بین رفته

آخی😢😢نمیدونم واقعا.شاید پسر شمام فقط واسه زیباییشون میخوان با این خانوم ازدواج کنن وبعد از چندوقت پشیمون بشن.گرچه من قضاوت نمیکنم.بنظرم بشینید کامل با پسرتون حرف بزنید.

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
نه متاسفانه اعصاب بیناییشون کامل از بین رفته

ناراحت شدم   اگه ژنتیکی هستش سرایت نکنه به بچه ها و اینکه ازدواج یه روز دو روز نیست خلاصه خونه داری و بچه داری اینا هستش پسرتون باید چهارتا چشم داشته باشه از این به بعد