2777
2789
عنوان

کسایی ک منتظر مثبت شدن بی بی چکشون هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 46 پست
خانمایی که چند روز دارید تا پری چه علائمی دارید ...

من خودم روز بعد اقدامم ترشح بی رنگ با رگه سفید داشتم ب مدت ۱۰ روز اینا بعد موقع پری هم درد سینه ک از سمت زیر بغل شرو شد

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خدا🚶‍♀️

چی شده عزیزم؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
من حامله شدم و خیلی ام شاد و خوشحال بودم ولی تا ده هفتگی گفتن قلب نداره جنین و سقط کردم و الان سه ما ...

بعد سقط میگن ۶ماه اقدام نکنین عزیزم.واست ضرر داره! این کرونا کوفتیم ان شاء الله هر چ زودتر گورشو گم کنه

چی شده عزیزم؟

دلم گرفته ازاینکه شایدبمیرمو آرزوی مادرشدنو به گورببرم خیلی دوس دارم مادرشم عاشق بچم چراخدا کسایی ک انقدبچه دوس دارن منتظرمیزاره من ک کلا ناامیدم خونمون سردو بی روحه بچه زندگی رو شیرین میکنه منم ک توشهرغربتم خانوادم پیشم نیستن واقعا گریم میگیره ب حالم😔

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم😁
بعد سقط میگن ۶ماه اقدام نکنین عزیزم.واست ضرر داره! این کرونا کوفتیم ان شاء الله هر چ زودتر گورشو گم ...

نه طبق نظریه دکترم باید اقدام کنم و اگر دیرتر اقدام کنم گفت احتمال بارداری کم میشه.همش میگم خدایا زودتر تموم شه برم ازمایشمو بدم.بعدم گفته فقط باید بری ازمایشگاه مرکزی که بالای پارک وی هست.خونم به اونجا دوره.اگر نه میرفتم ازمایشگاه سرکوچمون انجام میدادم تموم شه بره

قرار بود ۵بشم نشدم  ترشح دارم شکمم سفت شده بعضی موقع ها هم دردگذرا دارم تودوطرف شکمم کمردرد این ...

درد گذراتون زیر شکم سمت راست و چپتونه؟ بی بی چک منم ۹روز بعد پریود مثبت شد

دلم گرفته ازاینکه شایدبمیرمو آرزوی مادرشدنو به گورببرم خیلی دوس دارم مادرشم عاشق بچم چراخدا کسایی ک ...

عزیزدلم بلاخره یروز ک فکرشو نمیکنی فسقلی میاد تو شکمت بعدش همه ی این غم و غصه هات یادت میره

من یکسال ونه ماهه اقدامم...اخه چقدر صبر؟😔

عزیزم من خودم شش ساله تو اقدام بودم این شش سال فقط یه بار دکتر رفتم اونم سه سال قبل،که دارو داد نشد دیگه نرفتم به هیچ دکتری چون گفتن شوهرت باید آزمایش بده که شوهرم هم بیا نبود ،منم هرماه وقت پریودی استرس روز شماری که آخرش عادت میشدم ،که همون ماهی که حامله شدم گفتم دیگه ول کردم دیگه به تقویم نگاه نمیکنم وغیره بعد دیدم من شش روز از پری گذشته که بی بی گذاشتم دیدم مثبته ،فقط استرس نداشته باشین بی خیال باشین 

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم