2777
2789

دوتا شماره دارم ، نمیخوام دیلیت اکانت بدم بیام این یکی باز دیلیت اکانت اون یکی...

میشه همزمان با دو تا شماره تلگرام داشت؟

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

آری

تلگرام ایکس

یا اگه گوشیت این آپشنو داره نسخه دوم تلگرامو باز کن

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تلگرام نصب کن یه موبوگرام یا تلگرامX

ی موبوگرام و ی تلگرام ساده نمیشه؟

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
آری تلگرام ایکس یا اگه گوشیت این آپشنو داره نسخه دوم تلگرامو باز کن

اوکی مرسی

همونجا تو تلگرام یه جا داره ادد اکانت  من رو یه تلگرامم سه تا خط دارم

مشکل اینه که من با هم قاطیشون میکنم

یهو با خط شخصیم میرم به دوستم پیام میدم میگم سلام عوضی

بعد میفهمم که دوستم نبوده و همکارم بوده ضایع میشم😑

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
مشکل اینه که من با هم قاطیشون میکنم یهو با خط شخصیم میرم به دوستم پیام میدم میگم سلام عوضی بعد میف ...

😁

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃