2777
2789

من شهر راه دور ازدواج کردم تقریبا یک سال میشد شهر خودم نیامده بودم 

بخاطر کرونا امسالم نمیخواستم بیام اما بابا مامانم خیلی اسرار کردن و بخاطر خوشحال کردنشون و خودم خیلی دلتنگ بودم ریکس کردیم سفر کردیم خدایش شوهرم مغازش بست با اینکه ضرر میکرد و امدیم شهر وقتی رسیدیم بخاطر ک ما الوده هستیم کسی از خانوادم دنبالم نیامد 

اسنپ گرفتن و خیلی سردمون بود و اضتراب تو راه داشتیم رسیدیم خونه با هوا سرد تو حیاط مامانم گفت دست و پاهاتون بشوریت بعدم 😥لباسامون تو حیاط گفتن در بیاریم بعدم چن نوع مواد ضد عفونی ک نفسم گرفت از بوشون 😢😢😢اخرش نه دست دادن نه رو بوسی بعد یک سال دلتنگ بودم بخدا بازم گفتم بخاطر این مریضی لعنتی اشکال نداره بعدم حمام این چیزا الان چن روز هستیم مامانم خستم کرده دست به گوشی نزنید نمیدونم دم دقیقه دستاتون بشورین پسرا داداش میخواستن بیان با تلفن میگفت نیان شاید مریض بشین به کنترل یا گوشی مامانم دست میزنیم میره ضد عفونی میکنه به شوهرم هیع دستور میده دستت بشور دست ب فلان جا نزن که من خجالت میکشم شوهرم به کل بد اخلاق شده امشب هر چی از دهتش در امد بهم گفت بخدا من تو شهر اندازه کافی زجر کشیدم اذیت میشم تو شهر خودم غریبی میکنم انگار متلق به هیجا نیستم پشتی ندارم بنظرتون برگردم خونه خودم یا بمانم حس بدی دارم حتی برادرارم نیامدن دیدنم 😭😭😭😢 چرا خب بهم گفتن بیا تا کوچیکم کنن جلو شهرم که بزنه تو چشمم

ببخشید زیاد نوشتم دلم خیلی شکسته ارزو مرگ کردم امشب

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتي داره ؟؟؟

حرف حق ميزنن 

نبايد ميرفتي حالًا كه رفتي بايد صبور باشي 

با شوهرتم جدي برخورد كن بگو حق دارن 

من الان با مادرم نيم ساعت فاصله دارم هر چي اصرار ميكنن نميرم 

چون تو مسائل بهداشتي فوق حساسم

و خدایی که همین نزدیکی ست

من جات بودم میرفتم خونه خودم خانواده منم باشوهرمومن اصلا خوب نیستن ولی خواهردیگموروسرشون گذاشتن پشیمانم بخاطراونا باشوهرم بدرفتاری کردم نزاربه شوهرت بی احترامی کنن 

لعنت به اون شب که تو گفتی دیگه برنمیگردم لعنت به اون شب تا خود صبح گریه میکردم
برو خونت وقتی رسیدی ناراحتی تو بگو تا دفعه بعد خوش رفتار باشن

یعنی این همه راه برگردم تو این الودگیا ۱۵ ساعت راه هست

عزیزم شما نباید ناراحت بشید مادرتون کار خوبی میکنن که رعایت میکنن شما هم رعایت کنید دوراز جونتون مری ...

اره ولی خودم منم رعایت میکنم مامانم خیییلی میگه دم ثانیه

یعنی این همه راه برگردم تو این الودگیا ۱۵ ساعت راه هست

اره وقتی داری اذیت میشی مگه مجبوری دیدیشون دیگه لااقل خونت بهت خوش میگدره منم مثل تو هم ولی حالا خیلی کم میرم اعصابم راحت تره

این کاربری سومه چرا تعلیق میشم 🤔🤔🤔🤔🤔
برگرد خونه ی خودت. البته حقدارن احتیاط می کنن ولی انگار مادرتون زیاده روی می کنه. من که بودم اصلا نم ...

بخدا خودش ب زور گفت بیا منم دلم راضی نبود بیام 

قبلا وسواس داشت بدتر شده 

مگه از کدوم شهر رفتین خونه مادرتون کجاست

عزیزم میشه نگم فقط ۱۵ ساعت راه هست ما البته با هواپیما امدیم

ناراحتي داره ؟؟؟ حرف حق ميزنن  نبايد ميرفتي حالًا كه رفتي بايد صبور باشي  با شوهرتم جدي ...

عزیزم مادر من خودش به ما گفت بیان و مشکل قلب داره بابام گفت بخاطر استرس تو همش حالش بد میشد ولی کاش احساساتی بازی در نمیاوردم نمیامدم