2777
2789
عنوان

بچه ها به نامزدم برای روز مرد هدیه دادم ولی قبول نکرد ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 59 پست

عزیزم نمی‌دونم چرا از نوشته‌ت حدس می‌زنم شاید نامزدت اوضاع مالیش الآن خوب نیست و نمی‌خواد شما کادوهای گرون بگیری که نتونه جبران کنه یا درخورش رو براتون بگیره.

ولی خب بهش بگین با چه عشقی اینا رو گرفتین و مجبورش کنین قبول کنه😄

ولی دیگه این‌جور زیاد خرج نکنین که عذاب وجدان بگیره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه داره ناز میکنه از همین الان میخواد بفهمونه اهل هدیه خریدن و خرج کردن نیست وعلا دل تو دلش نیست بگیره داره بهت یاد میده به شکلات قانع بشی بعدا

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

تورو خدا مردا رو پرو بار نیارین اونابکه هنوز زیر یه سقف نرفتن بعدا پشیمون میشین منظورم این مورد شما نیست کلا خرج کنین تفریح کنین رو ندین رودربایستی نداشته باشین واسه خودتون میگم چون ازالان هرطور شکل بدین تا اخر همونه....

نه داره ناز میکنه از همین الان میخواد بفهمونه اهل هدیه خریدن و خرج کردن نیست وعلا دل تو دلش نیست بگی ...

گفت از لباس مارک و اینا بدش میاد. حتی مثلا آدیداس هم نمیخرم

منم گفتم اتفاقا من عاشق آدیداس هستم برام‌بخر. 

از اولم‌ بهش گفتم که من قانع نیستم.

تورو خدا مردا رو پرو بار نیارین اونابکه هنوز زیر یه سقف نرفتن بعدا پشیمون میشین منظورم این مورد شما ...

ما دو سال دوست بودیم حدودا هم‌چند ماه نامزد کردیم  قرار بود عقد کنیم که به دلیل کرونا نشد.  توی این دو سال من فقط یه عطر برای تولد خریدم با این ست چرم که روز مرد... دوران دکستی هیچی براش نخریدم

ما دو سال دوست بودیم حدودا هم‌چند ماه نامزد کردیم  قرار بود عقد کنیم که به دلیل کرونا نشد. &nbs ...

بهترین کارو میکنی ایشالله خوشبخت بشی عزیزم زیادی دیدی داره ناز میکنه بده داداشت کادو رو یا پس بده 

ما بله برون گرفتیم اون و خانواده اش کلی هدیه آوردن. و حتی باهم رفتیم خرید عقد اون برای من لباس و کیف و اینا خرید.  من یک ماه پیش تولدش بود یه عطر خریدم براش

روز زن  اون گل خرید و شام رفتیم بیرون.  حالا من براش این ست را خریدم قبول نکرد.

اینکه قبول نکرده واقعا ناراحت کننده اس چون به هر حال شما هزینه کردی و وقت گذاشتی و به یادش بودی ! اما به نظر من ممکنه دلایلی داشته باشه. مثلا اینکه هدیه شما خیلی گرون بوده از نظرش و ناراحت شده که تو هزینه افتادی یا اینکه گفته اگر اینو قبول کنم بعدا چطور باید جبران کنم؟ یا ممکنه بخواد بهت بفهمونه که توقع زیادی ازت نداره. شاید نیت خوبی داشته اما روش نادرست.

اینکه قبول نکرده واقعا ناراحت کننده اس چون به هر حال شما هزینه کردی و وقت گذاشتی و به یادش بودی ! ام ...

آخه من که یه کادو یک میلیونی یا بیشتر نخریدم؟! سیصد تومن پول زیادی نیست که

البته من بهش نگفتم چند خریدم.

خب عزیزم ممکنه اون فکر کنه بیش از این حرفاست. نباید کادو رو پس میاوردی باید میگفتی برای تو خریدمش ، مال توعه. منم میذارمش اینجا. اگر دوسش نداشتی و برات ارزشی نداشت میتونی ببخشیش یا بندازیش دور ولی من پسش نمیگیرم چون این هدیه ی توعه.

خب عزیزم ممکنه اون فکر کنه بیش از این حرفاست. نباید کادو رو پس میاوردی باید میگفتی برای تو خریدمش ، ...

توی ماشین من بودیم. موقع رفتن که داشت از ماشین پیاده میشد، هر چقدر گفتم کادو را ببر گفت توی خونه جا ندارم خونه مون شلوغه....