عزیزم نمیدونم چرا از نوشتهت حدس میزنم شاید نامزدت اوضاع مالیش الآن خوب نیست و نمیخواد شما کادوهای گرون بگیری که نتونه جبران کنه یا درخورش رو براتون بگیره.
ولی خب بهش بگین با چه عشقی اینا رو گرفتین و مجبورش کنین قبول کنه😄
ولی دیگه اینجور زیاد خرج نکنین که عذاب وجدان بگیره.
تورو خدا مردا رو پرو بار نیارین اونابکه هنوز زیر یه سقف نرفتن بعدا پشیمون میشین منظورم این مورد شما نیست کلا خرج کنین تفریح کنین رو ندین رودربایستی نداشته باشین واسه خودتون میگم چون ازالان هرطور شکل بدین تا اخر همونه....
تورو خدا مردا رو پرو بار نیارین اونابکه هنوز زیر یه سقف نرفتن بعدا پشیمون میشین منظورم این مورد شما ...
ما دو سال دوست بودیم حدودا همچند ماه نامزد کردیم قرار بود عقد کنیم که به دلیل کرونا نشد. توی این دو سال من فقط یه عطر برای تولد خریدم با این ست چرم که روز مرد... دوران دکستی هیچی براش نخریدم
ما بله برون گرفتیم اون و خانواده اش کلی هدیه آوردن. و حتی باهم رفتیم خرید عقد اون برای من لباس و کیف و اینا خرید. من یک ماه پیش تولدش بود یه عطر خریدم براش
روز زن اون گل خرید و شام رفتیم بیرون. حالا من براش این ست را خریدم قبول نکرد.
اینکه قبول نکرده واقعا ناراحت کننده اس چون به هر حال شما هزینه کردی و وقت گذاشتی و به یادش بودی ! اما به نظر من ممکنه دلایلی داشته باشه. مثلا اینکه هدیه شما خیلی گرون بوده از نظرش و ناراحت شده که تو هزینه افتادی یا اینکه گفته اگر اینو قبول کنم بعدا چطور باید جبران کنم؟ یا ممکنه بخواد بهت بفهمونه که توقع زیادی ازت نداره. شاید نیت خوبی داشته اما روش نادرست.
خب عزیزم ممکنه اون فکر کنه بیش از این حرفاست. نباید کادو رو پس میاوردی باید میگفتی برای تو خریدمش ، مال توعه. منم میذارمش اینجا. اگر دوسش نداشتی و برات ارزشی نداشت میتونی ببخشیش یا بندازیش دور ولی من پسش نمیگیرم چون این هدیه ی توعه.