2777
2789

سلام بچه ها موادی که دارم مرغ و قارچ و کدو خورشتی و رب و گوجه و شلغم و یکم سوپ جو دارم با این مواد چه سوپی میشه درست کرد آبروم حفظ شه؟؟؟؟ لطفا کمک کنید 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر فقط همینارو داری مرغ و بزار بپزه و بعدم بهش جو پرک و قارچ و رب بزن اگر نه سوپ شیر بهتره به نظرم مرغ و بپز بهش جو و یه کوچولو هویج و قارچ و اضافه کن ورغ و ریش ریش  کن شیر و یکم خامه نداشتی عیب نداره بهم بزن تاجوش بیاد اینم سوپ شیر

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 

شلغم و کدو رو حذف کن با بقیه مواد سوپ جو بزار.فقط حواست باشه سیب زمینی و قارچو دیر تر بریزی که وا نره. مرغم اولم درسته بنداز توش(بعد از اینکه جدا پختی چند دقیقه هورمونشو گرفتی) بعد از اینکه کامل پخت دربیار ریش ریش کن و اخرای پخت همراه سیب زمینی بریز تو سوپ. هم وسطاش جعفری بزن به سوپ هم اخرش واسه تزیین بریز روش. 

اگه رشته سوپی هم تهیه کنی اخراش بریزی عالی میشه

دوستان سیب زمینی و هویج و پیازم دارم.

خب بگو دیگه😂😂پیاز و یه کوچولو تفت بده بعدم هویج و سیب زمینی و مرغ  و بریز درشو بزار تا بپزه پخت مرغ و ریش ریش کن و ادویه رو با یه قاشق رب تفت بده و بهش اضافه کن نیم ساعت بجوشه و تمام

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 
اگر فقط همینارو داری مرغ و بزار بپزه و بعدم بهش جو پرک و قارچ و رب بزن اگر نه سوپ شیر بهتره به نظرم ...

خوب میشه؟؟؟ 

اگر فقط همینارو داری مرغ و بزار بپزه و بعدم بهش جو پرک و قارچ و رب بزن اگر نه سوپ شیر بهتره به نظرم ...

جو پرک ندارم سوپ جوی آماده است 

کاملا ذائقه ایه

آخه میدونی میخوام واسه دوست شوهرم بپزم شوهرم همش از دست پختم واسه دوستاش و همه تعریف کرده. دوستش مریض شده کرونا گرفته زن وبچش گذاشتن رفتن. شوهرم میگه فردا براش سوپ باکلاس بپز ببرم. 😥

شلغم و کدو رو حذف کن با بقیه مواد سوپ جو بزار.فقط حواست باشه سیب زمینی و قارچو دیر تر بریزی که وا نر ...

یبار رفته بودیم رستوران تو سوپش کدو خورشتی بود به حدی خوشمزه بود الان نمیدونم اون چه سوپی بود. میخوام کدو توش باشه