2777
2789
عنوان

جان من یه لحظه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست
خوبه دیگه

خووبه؟؟؟الانم تو خونه ایم...همش به درس خوندنم گیر میده...گوشیم رو از دستم می گیره...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من با قسمت گوشی شدیدا مخالفم

اصلااا زورم بهش نمیرسه...بابامم خونه نیست...هرچی بهش میگم..میگه حرف داداشت رو گوش کن  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
میشه باز نکنی مسئله رو . چون خصوصیه

نه به من ربطی نداره ولی خب سنت کمه . من احتمال میدم شکست عشقی خوردی . و اینم میدونم این اقتضای سنته که بگی من خیلی ضربه خوردم . دقیقا میدونم چا حالی هستی اما اگه خودتو دوست داری غصه هیچیو نخور شاد باش شاد زندگی کن با دوستات برو کافه با مامانتو خواهر کوچولوت برو پارک اهنگ بزار برقص . واسه خودت خوش باش توروخدا به چیزای دیگه فکر کن ببین دوسال دیگه میفهمی من چی میگمو پشیمون میشی 

ببخشید اینو میگما قصدم فضولی نیست اصلا ولی الان فقط درستون به دردتون میخوره 

خووب حوصله ام سر میره...چقدر درس بخونم؟میگه دائم باید کتابت دستت باشه یا میخواد فیزیک وشیمی باهام‌کارکنه