2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میگی پسر؟خدا از زبونت بشنوه

با اولین نگاه حسم گفت پسره 💚 

ان شاءالله صالح و سالم باشه 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
دکتر تخصص داره وبا اینک دکتره باز تو nt احتمال میده قطعی نمیگ

خود سونوگرافیس اول نمیگف هرچی بش میگفتم میگف ریزه دیگه هی گیر دادم جنسیتشو بگو برام گف ۷۰ درصد دختره...من و شوهرم پسر میخایم..ولی عکسشو فرستادم برا متخصص زنان ک خیلی هم ماهره گف مشخص نیس اصلا جنسیتش

حالا بگو شاید بعد متوجه شدم بدونم؟خط قهوه ای یعنی چطوری؟

یه خط میوفته رو شکم تو بارداری اگه به سمت بالای ناف باشه دختر اگه به سمت پایین ناف پسر

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
خود سونوگرافیس اول نمیگف هرچی بش میگفتم میگف ریزه دیگه هی گیر دادم جنسیتشو بگو برام گف ۷۰ درصد دختره ...

درصدش ک بالاس

وای منک عاشق دخملم😍

باور کن اگ الان دوستان از رو حدسو گمان جنسیت مدنظرتو بگن بعد اون نباشه خیلی تو ذوقت میخوره و اذیت میشی پس بش فک نکن ایشالا ک هر چی هست سالم وصالح باشه

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...