2777
2789
عنوان

یکیم نداریم نگرانش باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 72 پست
بیا نگران من‌شو

مگه صد بار بهت نگفتم از خونه نری بیرون

نرو دیگه عزیزم باشه؟

مگه نمیدونی چقدر نگرانت میشم؟

وع_حالم_بد_شد#  

😂😂😂😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
خواااهش گلم عه تقریبا هم سنیم من15😊لدفاااا‌نگو کوچولی 😂

ن بابا کوچولو نیستی

ماشالا خرس گنده ای شدی واسه خودت😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه صد بار بهت نگفتم از خونه نری بیرون نرو دیگه عزیزم باشه؟ مگه نمیدونی چقدر نگرانت میشم؟ وع_حال ...

واقعا در برابر این همه محبت زبونم قاصره  

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
نگران من شو 

خسته شدم از بس نگرانتون شدم

شماها یکم نگرانم شین😂😂😂

خسته شدم از بس نگرانتون شدم شماها یکم نگرانم شین😂😂😂

باشه چشم 

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
   واقعا در برابر این همه محبت زبونم قاصره    

😂😂😂😂

ما اینیم دیگه

خدایی کسی تاحالا انقدر محبت امیز نگرانت شده بود؟

خب نشده بود دیگه

قدرمو_بدون#  

😂😂😂😂😂 وای😂 هیچی من بهت میگم ...توروخدا از خونه بیرون نری ها من همش نگرانتم توام باید بگی چش ...

😂😂😂😂

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 
باشه چشم 

🤗🤗

خسته شدم از بس نگرانتون شدم شماها یکم نگرانم شین😂😂😂

چطوری دختر نگران شدم صد بار گفتم رعایت کن گوشت بده کار نیست

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
😂😂😂😂 ما اینیم دیگه خدایی کسی تاحالا انقدر محبت امیز نگرانت شده بود؟ خب نشده بود دیگه قدرمو_ ...

اره شوهرم 

کلا این مدلیه 

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

اره شوهرم  کلا این مدلیه

ای بابا

حیف من😥😢😢😢😢

چطوری دختر نگران شدم صد بار گفتم رعایت کن گوشت بده کار نیست

😂😂😂😂😂

وای ببخشید عزیزم قول میدم مواظب باشم

شصخل_مگه_شاخ_ودم_داره# 😂😂😂

😂😂😂😂والا ب هرکی تو سایت گفتم15 گف کوچووولی🙄😑

کلاس چندمی؟