2777
2789
عنوان

بازم سبزه عید کمک +عکس

188 بازدید | 9 پست

دخترا من دوجور سبز درست کردم یجور بعد از خیس کردن ریختم تو ظرف دستنال انداختم یجور بعد خیس کردن کذاشتم لای دستمال کدوم خوب میشه ب نظرتون 

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

این توظرف دستمال انداختم روش

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم گذاشتم لای دستمال الان ریختم تو ظرف

اونی که گذاشتی توی دستمال

واقعا برا اون نگرانم یکم اصلا تجریه ندارم

اگ میدونید بگید

ببین الان که گذاشتی یه دستمال خیس کن بزار روش

دستمال نباید خشک بشه ها..تا سه روز بعدش دستمال رو بردار و با آب پاش سه ساعت یه بار آب بپاش روش

انشاالله که سبز و قشنگ بشه

خدا کنه خدا واست بسازه
ببین الان که گذاشتی یه دستمال خیس کن بزار روش دستمال نباید خشک بشه ها..تا سه روز بعدش دستمال رو برد ...

کدومو