2777
2789

بچه ها توی این وضعیت قرنطینه که ۱۰۰ گیگم دادن دنبال فیلم یا کارتون خوبم

پیشنهاد بدین

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم خارجی چه ژانری میخوای؟

هر ژانری باشه فرق نمیکنه

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

انيميشن لك لك ها عاشقشم

سريال فرندز و بركلين ناين ناين واسه روحيه عاليه

فيلم ديكتاتور و برادران گريسمبوي

سعي كنيد تو اين شرايط طنز ببينيد روحيتون عوض شه😑🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
Hachico 

موضوعش چیه؟

انيميشن لك لك ها عاشقشم سريال فرندز و بركلين ناين ناين واسه روحيه عاليه فيلم ديكتاتور و برادران گر ...

مرسی عزیزم

اره والا

ژانر دیکتاتور جیه؟

کارتون:زندگی مخفی حیوانات خانگی1 و2، بچه رئیس،  wall e

ملفیسنت،شیرشاه

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم