2777
2789

امان از آدمایی ک به هر نحوی میخوان پز بدن

متاسفانه من آدمیم ک اعتماد ب نفسم بشدت پایینه و ن تنها چیزایی ک دارم ب چشمم نمیاد بلکه همش حسرت میخورم و از اینو اون نظر میخوام تا بگن من خوبم یا نه

حالا فرض کنید تو زندگیم سروکارم با همچین آدمی هم باشه ، افسرده تر میشم و هرموقع پز میده ب خودم میگیرم

راه حل چیه؟

منم یه دوست داشتم همش از خواستگاراش پز میداد😑

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه حلش اینه که روی خودت کار کنی،اعتماد بنفست ببری بالا

قدر داشته هاتو بدونی و شکر گذار باشی

دنیا پر از کسایی هست که هم پز عالی دارن هم جیب پر

نمیشه که بخاطر داشته های دیگران افسرده بشیم

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
راه حلش اینه که روی خودت کار کنی،اعتماد بنفست ببری بالا قدر داشته هاتو بدونی و شکر گذار باشی دنیا ...

خب هرموقع پز میده قصدش کنایه زدنه و میخواد بگه بقیه آشغالن الان منم حس میکنم منظورش بامنه و خیلی افتضاحم

دوست

خب ارش دوری کن  و کتاب درباره اعتماد بنفس بخون

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
خب هرموقع پز میده قصدش کنایه زدنه و میخواد بگه بقیه آشغالن الان منم حس میکنم منظورش بامنه و خیل ...

همون موقع توام از داشته هات بگو بهش،قانعش کن که از زندگیت راضی هستی و خیلی چیزای باارزش داری

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞