_بانو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2237 عنوان پز عالی ، جیب خالی!زخم خوراش بیاااان 325 بازدید | 9 پست امان از آدمایی ک به هر نحوی میخوان پز بدنمتاسفانه من آدمیم ک اعتماد ب نفسم بشدت پایینه و ن تنها چیزایی ک دارم ب چشمم نمیاد بلکه همش حسرت میخورم و از اینو اون نظر میخوام تا بگن من خوبم یا نهحالا فرض کنید تو زندگیم سروکارم با همچین آدمی هم باشه ، افسرده تر میشم و هرموقع پز میده ب خودم میگیرمراه حل چیه؟ 1398/12/20 | 18:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_حنانه_ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 5256 منم یه دوست داشتم همش از خواستگاراش پز میداد😑 خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
لبو_لوچه عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2431 کی هست حالا؟ سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات و هدفهات...
nila1372 عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 6639 مشکلت همون اعتماد بنفس پایینه دیگه...نظر دیگران برات مهم نباشه مهم خودتی
رهاگشته عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5515 راه حلش اینه که روی خودت کار کنی،اعتماد بنفست ببری بالاقدر داشته هاتو بدونی و شکر گذار باشیدنیا پر از کسایی هست که هم پز عالی دارن هم جیب پرنمیشه که بخاطر داشته های دیگران افسرده بشیم مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
_بانو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2237 راه حلش اینه که روی خودت کار کنی،اعتماد بنفست ببری بالا قدر داشته هاتو بدونی و شکر گذار باشی دنیا ... خب هرموقع پز میده قصدش کنایه زدنه و میخواد بگه بقیه آشغالن الان منم حس میکنم منظورش بامنه و خیلی افتضاحم
لبو_لوچه عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2431 دوست خب ارش دوری کن و کتاب درباره اعتماد بنفس بخون سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات و هدفهات...
رهاگشته عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5515 خب هرموقع پز میده قصدش کنایه زدنه و میخواد بگه بقیه آشغالن الان منم حس میکنم منظورش بامنه و خیل ... همون موقع توام از داشته هات بگو بهش،قانعش کن که از زندگیت راضی هستی و خیلی چیزای باارزش داری مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
_بانو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2237 خب ارش دوری کن و کتاب درباره اعتماد بنفس بخون متاسفانه هرکاری کنم بازم چشمم بهش میخوره