2777
2789

هر وقت میخواد کم نیاره تو بحثی چیزی میگه من اگه میخواستم قبل تو با 10 نفر بودم  

یا محرم که بود میگف من سوار ماشین که میشدم شماره مینداختن تو ماشینم  منم بش گفتم به خاطر خودت نیس به خاطر ماشین زیر پاته  

یا میگه نصف دخترا از خداشونه با من باشن   منم میگم بش به خاطر خودت نیس به خاطر جیبته   

به نظرتون خوب بش میگم یا میزنم تو ذوقش//: ؟؟؟اخه حرص میده ادمو//: اخه چرا دخترا باید شماره بدن به پسرا  ؟؟؟؟

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون همینو میگن😅😅 بزن تو ذوقش بگو نه که خیلی تحفه ای میان بت شماره میدن

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

خوب گفتی عزیزم 

همه ی پسرا همینن 

نباید خودتو جلوشون دست کم بگیری 

اگه یه ذره ازشون تعریف کنی فکر میکنن کی هستن و ..

ولی بنظر من دوستی باهاشون ارزش نداره 

وقتی دنبالت بیفتن و تو نگاهشون نکنی اونجا بیشتر کیف میده

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

عه طرف منم از این حرفا میزنه منم بهش گفتم نکنه تو بهرام رادانی خبر ندارم 🤔

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎