2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز سرخ میکنی با ادویه و سیر و گوشت چرخکرده

گوجه رو خورد میکنی و اضافه میکنی اخراش که گوشت تقریبا پخت رب هم یکم میزنی اگه خواستی

بعد برنج و اضافه میکنی و کته میکنی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
پیاز سرخ میکنی با ادویه و سیر و گوشت چرخکرده گوجه رو خورد میکنی و اضافه میکنی اخراش که گوشت تقریبا ...

سیب زمینی هم نگینی خورد کن سرخ کن یادم رفت

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

اول پیازو سرخ کنید

بعد یک حبه سیر سرخ کنید

گوشت چرخ شده پر چربی رو هم سرخ کنید

بعد لوبیا سبز هارو بریزید و اونارو هم تفت بدید

زردچوبه و رب و فلفل قرمز و دارچین و مقدار کمی زعفران هم اضافه کنید

یه مقداری روغن بیشتر بریزید چون این غذا یکم چربش خوشمزه تره عزیزم😍💜

آخر سر هم که برنجو دم گذاشتید یه مقدار گلاب روی برنج بزنید

من لوبیا سبز و هویج نگینی میکنم میپزم بعد مرغ پخته رو ریش ریش میکنم سیب زمینی نگینی هم سرخ میکنم رب بهش میزنم

میذارم لای برنج

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
میدونی باگوشت قومه مثلا

خوب گوشت قورمه رو ریزتر کن سرخ کن

اول پیازو سرخ کنید بعد یک حبه سیر سرخ کنید گوشت چرخ شده پر چربی رو هم سرخ کنید بعد لوبیا سبز هارو ...

مرسی عزیزم 

گوشت توی قورمه سبزی هست من اونجوری میخوام درست کنم ولی بلد نیستم

مرسی عزیزم  گوشت توی قورمه سبزی هست من اونجوری میخوام درست کنم ولی بلد نیستم

اونجوری هم دقیقا با همین روشه دوست خوبم

فقط قبلش گوشت رو جداگانه کامل بذار آبمز بشه،بعد یکم تفت بده عزیزم،بهتره گوشتتون یکم دنبه هم داشته باشه💜💜😍