2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 21 پست
چه اشکال داره؟

جهیزیه بخریمو آماده کنیم خودمونو ویه مقدار پول تو دستمون  ،اشکالی نداره ۲ سال هم جلوگیری بعد از ازدواج،خیلی نی نی میخاپو بلوغ زودرس داشتمو مامانم اینا سنشون بالاست وبه یه نوه احتیاج دارن

جهیزیه بخریمو آماده کنیم خودمونو ویه مقدار پول تو دستمون  ،اشکالی نداره ۲ سال هم جلوگیری بعد از ...

راستش من اصلا متوجه نمیشم چی میگی ببخشید،یعنی خواستگار برات اومد و همه چی حل شده و قرار عقد گذاشتین؟؟اگه اینجوریه بعد از عروسی اقدام کنید واسه بارداری اگه خودت و شوهرت مشکلی نداشته باشید بعد از یکی دوماه باردار میشی نیازی به جلوگیری نیست دیگه

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مشکل ما اینه که زود عقد میکنیمو نی نی بعد ازدواج ممکنه سریع بیاد خوبه اصن ؟

شرایطش باشه اره

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
راستش من اصلا متوجه نمیشم چی میگی ببخشید،یعنی خواستگار برات اومد و همه چی حل شده و قرار عقد گذاشتین؟ ...

خب دوست داریم ولی نیست دانشگاه داریم  وکم تجربه ایم ،متوسط حامله شدن تا یه ساله اگه زود حامله شی یه ماه بعد

راستش من اصلا متوجه نمیشم چی میگی ببخشید،یعنی خواستگار برات اومد و همه چی حل شده و قرار عقد گذاشتین؟ ...

درد زایمانو قدرت تحملش هم هست ۲۴ خوبه واسه بچه ،تا درسمم تموم شه