2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه! ۹۴-۹۶ تخمگ گذاری نداشتم بچه دارم نمیشم هرچقدر هم کلومیفن خوردم نشد بعد ۱/۵ نخواستیم بچه الان امسالم خواستیم نشد رفتم عکس گفتن لوله هات بسته بود، باز شد با کلومیفن ۳ تا تخمک خوب ایجاد شد و حامله شدم ۳ ماهگی سقط شد.. ۲ هفته پیش الان میترسم باز از اول مشکلاتم سر بگیره

نه! ۹۴-۹۶ تخمگ گذاری نداشتم بچه دارم نمیشم هرچقدر هم کلومیفن خوردم نشد بعد ۱/۵ نخواستیم بچه الان امس ...

عزیزم منم مثل شما بودم ی سقطم داشتم ورزش کن خیلی تاثیر داره 

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
چند ماهگی؟ بعد باردار شدید؟

۸ هفته قلبش تشکیل نشد.آره ۲ سال بعدش باردار شدم

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
2 سال نخواستین و یا نشد؟ ببخشینا فضولی نیست میخوام بدونم علمیشو

نشدم عزیزم شوهرمم خیلی ضعیف بود کلی دارو استفاده کردیم عکس رنگی رفتم چندتا دکتر رفتم ولی نمیشدم.بیخیال شدم دیگه بهش فکر نمی کردم چند ماه مرتب ورزش می کردم تا باردار شدم .فقط و فقط خدا باید بخواد حرف دکترارو جدی نگیر توکلت فقط به خدا باشه 

نشدم عزیزم شوهرمم خیلی ضعیف بود کلی دارو استفاده کردیم عکس رنگی رفتم چندتا دکتر رفتم ولی نمیشدم.بیخی ...

خداروشکر که بالاخره حامله شدی عزیزم

شوهر منم ضعیفه دکتر براش قرص فرتیل سان با ماکاویت داده ۱میلیون و خورده ای ولی نمیدونم اثر داره یا نه!

خودمم با این وضعیت و ۳ سال انتظار دیگه نا امیدم تقریبا

خداروشکر که بالاخره حامله شدی عزیزم شوهر منم ضعیفه دکتر براش قرص فرتیل سان با ماکاویت داده ۱میلیون ...

همسر منمقرص زیاد استفاده کرد عزیزم نگران نباش مطمئن باش باردار میشی فقط بهش فکر نکن 

همسر منمقرص زیاد استفاده کرد عزیزم نگران نباش مطمئن باش باردار میشی فقط بهش فکر نکن 

اخه خودمم مشکل تخمک گذاری دارم اون قرص ها و آمپولا پدرم و در میاره اونقدر جوش و کهیر و درد میزنه بدنم، تا کی اونارو‌مصرف کنم اخه! شوهرمم این سری اثر نکنه دیگه چقدر پول قرص بدم بهش! خرنوب استفاده کردین شما؟ شیرشو گرفتم من

اخه خودمم مشکل تخمک گذاری دارم اون قرص ها و آمپولا پدرم و در میاره اونقدر جوش و کهیر و درد میزنه بدن ...

ممکنه اسم قرص و امپولتو بگی؟ ماماهستم‌

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡