2777
2789
عنوان

حامله هستم اما چیزی توی سنو نشون نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا میگی حامله ای؟👍 سونو تو این هفته اگر واژینال باشه فقط ساک بارداریو نشون میده

خب حاملم. ازمایش گرفتم 5 هفتمه. 

نمیدونم شاید دکتر تشخیص نداده. یا ندیدن

نشاسته خوردم قطع بشه.  گفت یک هفته صبر کن بعد ازمایش میگیریم

اگه قطع شده پس نگران نباش انشالله که همه چی خوبه😊سونو که هنوز زوده ولی اگه سقط نباشه حتما ازمایش بتای بعدیت عدد بتا زیاد میشه 

منم هفته چهارم ازمایش دادم بتام ۴۵۰ بود ولی  تویه یه روز سونو واژینال انجام دادم اثری از حاملگی نبود

هفته ۶رفتم سونو دوقلو بودن  یه قل قلب داشت یکیش نداشت هفته ۸ اون قل هم قلبش تشکیل شد

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم اگر عدد بتا خوب نبوده احتمال بارداری پوچ هست، منم یه بارداری پوچ داشتم که عدد بتام خوب نبود و هفته ی پنجم لک داشتم وقتی دکتر سونو کرد گفت چیزی تو رحمت نیست یا افتاده و میخواد دفع بشه که لکه بینی داری یا لقاح دیر انجام شده هفته بعد بیا سونو... وقتی از مطب دکتر برگشتم خونه فرداش افتاد

ان شاءالله که برای شما لقاح دیر انجام شده باشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀