2777
2789
عنوان

تو این روزای سخت...

331 بازدید | 13 پست

بیاید این روزا به جای این که فاز منفی بگیریم، تو هر جایگاهی هستیم با خودمون فکر کنیم ببینیم چی‌کار کنیم تا مفید باشیم.

شوهر‌ من مهندس مکانیکه، دارند یه دستگاه ساخت ماسک میسازند. درسته خیلی نگرانشم مخصوصا چون یکی از همکاراش مشکوک به بیماریه ولی انشالله که زودتر کارشون تموم بشه و ماسک ها برسه به دست هرکسی که بهش نیاز داره. حتی اگر جون یه نفرم از خطر حفظ کنه بازم به نظر من کار بزرگیه.

خدا رو شکر این روزا هم وزارت بهداشت دوندگی مجوز گرفتن رو کمتر کرده، مواد اولیه هم خدا رو شکر تو کشور خودمون تولید میشه و به جز به کسایی که مجوز ساخت ماسک دارند به هیچکس فروخته نمیشه. همینا کارای مفید و قشنگیه که هرکسی تو جایگاه خودش انجام داده تا شرایط برای بقیه آسون‌تر بشه. یکیم با بالا بردن قیمت ماسک یا احتکار زندگی رو برای بقیه سخت‌تر می‌کنه...

من فعلا یه مادر خونه دارم. کاری که برای جامعه‌م کردم این بود که توی پیج اینستام یه مسابقه گذاشتم که جایزش لباس از یه مزونه. برای این‌که مردم ترغیب بشند این روزا اینترنتی خرید کنند و نرند بازار‌.

شما هم با خودتون فکر کنید ببینید چه کاری تو این روزا می‌تونید برای خودتون و بقیه کنید؟ اگر کار قشنگی به فکرتون میرسه بنویسید تا بقیه هم استفاده کنند و انشالله سربلند از این روزا بیرون بیایم 🤗

همین که به جون هم نیافتن و فحش ندن به مرد شهرای مختلف خودش کار بزرگیه تو این شرایط فقط همدلی و وحدت و بیرون نرفتن کارسازه. خدا همسرتم برات حفظ کنه عزیزم

فارغ التحصیلِ اعتمادِ بیجا به جنس نر😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امروز تصمیم گرفتم دیگه اخبار بد گوش ندم اینستارو پاک کردم میخوام نماز بخونم و فقط دعا کنم..این مدت انقد استرس داشتم و عصبی بودم همش سر بچم داد میزدم..بخدا روانی شدم مریض شدم ۰😭

همین که به جون هم نیافتن و فحش ندن به مرد شهرای مختلف خودش کار بزرگیه تو این شرایط فقط همدلی و وحدت ...

سلامت باشی عزیزم

بله دقیقا. انشالله مشکل همه حل بشه، همه جای دنیا، نه فقط شهر یا کشور خودمون!