بیاید این روزا به جای این که فاز منفی بگیریم، تو هر جایگاهی هستیم با خودمون فکر کنیم ببینیم چیکار کنیم تا مفید باشیم.
شوهر من مهندس مکانیکه، دارند یه دستگاه ساخت ماسک میسازند. درسته خیلی نگرانشم مخصوصا چون یکی از همکاراش مشکوک به بیماریه ولی انشالله که زودتر کارشون تموم بشه و ماسک ها برسه به دست هرکسی که بهش نیاز داره. حتی اگر جون یه نفرم از خطر حفظ کنه بازم به نظر من کار بزرگیه.
خدا رو شکر این روزا هم وزارت بهداشت دوندگی مجوز گرفتن رو کمتر کرده، مواد اولیه هم خدا رو شکر تو کشور خودمون تولید میشه و به جز به کسایی که مجوز ساخت ماسک دارند به هیچکس فروخته نمیشه. همینا کارای مفید و قشنگیه که هرکسی تو جایگاه خودش انجام داده تا شرایط برای بقیه آسونتر بشه. یکیم با بالا بردن قیمت ماسک یا احتکار زندگی رو برای بقیه سختتر میکنه...
من فعلا یه مادر خونه دارم. کاری که برای جامعهم کردم این بود که توی پیج اینستام یه مسابقه گذاشتم که جایزش لباس از یه مزونه. برای اینکه مردم ترغیب بشند این روزا اینترنتی خرید کنند و نرند بازار.
شما هم با خودتون فکر کنید ببینید چه کاری تو این روزا میتونید برای خودتون و بقیه کنید؟ اگر کار قشنگی به فکرتون میرسه بنویسید تا بقیه هم استفاده کنند و انشالله سربلند از این روزا بیرون بیایم 🤗