2777
2789
عنوان

خواهر شوهر يد و شوهر وابسته

619 بازدید | 30 پست

من يك خواهر شوهر دارم كه هر كاري بگيد كرده كه من رو پيش شوهرم بد جلوه يده و خيلي به من بي احترامي كرده.

خواهر شوهرم چند ماه پيش چون شوهرم جوابش رو نميداد و سرش شلوغ بود يك هفته سر كار ( اخه ما خارج هستيم و شوهرم خيلي كار ميكنه) چون جوابش رو نداد فكر كرد من لابد به شوهرم گفتم جواب نده و به من پيام داد و هر چي دلش خواست به من و خانوادم توهين كرد. من جوابش رو محترمانه دادم و بعدش به شوهرم چت هاي خواهرش رو نشون دادم. و شوهرم بهم گفت كه كار بدي كرده . قرار شد به روي خواهرش نياره چون خواهرش خيلي دريده هست و هر وقت بهش ميگه چرا با زنم برخوردت يد هست اون بدتر ميكنه. من به شوهرم نشون دادم چت ها رو چون هميشه ميگفتند خواهرم خوب هست و تقصير تو هست و ميخواي بين من و خواهرم جدايي بندازي.

من دوست داشتم شوهرم كه حقايق رو فهميد روابطش رو كم كنه ولي كماكان مثل سابق هست. هر چي اون بيشتر بي محلي ميكنه شوهر من بيشتر سمتش ميره. من خيلي حرص ميخورم كه طرف من رو نگرفت. شما بوديد چه سياستي داشتيد؟

کجای خوارج؟

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم کشوری؟

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

من هم اوضاعم مثل توئه البته بیشتر در مورد برادرش. من که هیچ سیاستی نمیتونم داشته باشم. چون برای شوهرم روابط خانوادگی تحت هرررر شرایطی مهم و پایداره.  

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
چقد من داداشام دوس دارم ولی زنگشوون نمیزنم خانمشون ناراحت نشه

عجب استدلالی!😌

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...
والا منم همینجورم.😐

فک نمی کنید این رابطه باید دوطرفه و درست باشه... زنگ نمی زنم چون زنش ناراحت میشه😳... برادرم مجرد خب قرار نیست تا آخر مجرد بمونه باید اعتراف کنم خیلی ترسیدم واقعا ترسیدم ( از وقتی اینجور تاپیک های خواهر شوهر رو تو سایت دیدم )  یکی به من بگه چی کار کنم؟

این زن و شوهرن که برا هم میمونن دلیل اینکار مردا رو نمیدونم😑

ميگه خواهرم هست. الان كرونا اومده و خواهرش رفته يك كشور امن. ميگه بايد هواي رو داشته باشم و زنگ بزنم حالش رو بپرسم. منم از كارهاش حرص ميخورم

من هم اوضاعم مثل توئه البته بیشتر در مورد برادرش. من که هیچ سیاستی نمیتونم داشته باشم. چون برای شوهر ...

اخه به من فحش داد. بهش ميگم اگر فاميل من بود چي؟ ميگه خواهرم هست و ازش نميتونم دل بكنم. 

اگر من بودم طرف شوهرم رو ميگرفتم