2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما دعوا نکنین  

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
مهم نبود که تاپیک نمیزدی عزیزم

الان حیات و مماتم بهش بستگی نداره قطعا

به ذهنم رسید که میتونیم این کارو بکنم تاپیک زدم شدن و نشدنش برام اونقدر که برای شما مهمه برای خودم مهم نیست

الان حیات و مماتم بهش بستگی نداره قطعا به ذهنم رسید که میتونیم این کارو بکنم تاپیک زدم شدن و نشدنش ...

😂🤲🏻

با همین فرمون بری جلو به ی جایی میرسی

#خٌـــ💚ــدایا_شٌــکـرِتـ🧚🏻‍♂️بابَتِ_قَشَنگتَرین_هِدیهِ‌ای_کِـ‌ بِهم‌ دادی🥰🤰🏼❣️

والا دعوا نداره که 

الان تو حرم هم برای نماز و روزه میت  اخوندا انجام میدن هم پول میگیرن 

منم هرجا دیدم پول گرفتن 

ادم کار خیر بخواد بکنه که میشینه واسه خودش میگیره دیگه 

من فاز مخالفت بعضی هارو نمیفهمم تو تاپیکا با طرز فکرتون جور نیست برید بیرون تاپیکو دنبال نکنید

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
الان بخاطر کرونا همه بیکارن تو خونه خودشون‌میخونن

الان مشکل شما چیه با این کار؟

خیلی ها هستن پول میگیرن نماز قضا میخونن روزه قرضی میگیرن نائب برای چله میشن

یکی بخواد پول میده براش انجام میدن یکی هم نخواد پول نمیده

والا دعوا نداره که  الان تو حرم هم برای نماز و روزه میت  اخوندا انجام میدن هم پول میگیرن& ...

بخدا منم حرفم همینه

میگم اگه قصدم کار خیر باشه برای اموات خودم میشینم میخونم

میخوام یه پول حلالی دربیارم اگه کسی بخواد پول میدم منم براشون میخونم