2777
2789
اینا رو فقط داری ب خودت تلقین میکنی...البته منم درد پریودی داشتم یکم

نه دیروز واقعا دل درد داشتم خیلی حال بدی داشتم از ساعت ۱۱ اینا شروع شد تا ۳ دقیقا مثل دردای تخمک گذاری

نه دیروز واقعا دل درد داشتم خیلی حال بدی داشتم از ساعت ۱۱ اینا شروع شد تا ۳ دقیقا مثل دردای تخمک گذا ...

ایشالا ک نشونه خبرای خوب باشه چند وقته اقدامی؟

من خدا رو دارم 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸ روز مونده به پریودیم ...دلم میخواد باردار باشم 😔😔😔😔

منم مثله شما 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه ها یه سوال من تاریخ پریودیمو گم کردم...فقط یادمه ۲۵بهمن نوبت کاشت ناخن داشتم که اخرای پریودیم بود دوره هامم ۲۸ روزه هستن ....حالا هنوز پریود نشدم نکنه خدا صدامو شنیده ونی نی دارم؟

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺

سلام عزیزان ببخشید یه سوال دارم 

من ۴ روزه عقب انداختم و یه هفته قبل پریودیمم چندروز سردرد و نفخ و ببخشید یبوست داشتم و سر معدم انگاری یه چیزی وایساده بود و تکرر ادرار بعد چند روز قبل موعدم خوب شدم فقط یبوست داشتم و نوک سینه هام خیلی حساس شده الانم دوروزه غیر از اینا تخمدان راستم دردمیکنه تا کشاله رونم بی بی زدم منفی بود براچی اینطوری شدم؟کسی اینطری شده؟

بچه ها یه سوال من تاریخ پریودیمو گم کردم...فقط یادمه ۲۵بهمن نوبت کاشت ناخن داشتم که اخرای پریودیم بو ...

فک کنم مامان شدی اگ پریودات منظمه چون تا الان باید میشدی

من خدا رو دارم 🤗

منم 9 روز مونده به پریودم خدا کنه باردار باشم

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
سلام عزیزان ببخشید یه سوال دارم  من ۴ روزه عقب انداختم و یه هفته قبل پریودیمم چندروز سردرد و ن ...

اگ پریودات منظمه آزمایش بده چون یادنه دوستم میگف بی بی چکش منفی بود ولی باردار بود ایشالا بارداری

من خدا رو دارم 🤗