2777
2789
ترانه ساسی اسمش چیه؟؟

دکتر

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بحث کردن با بعضیا بی فایدست من ترجیح میدم سکوت کنم

دقیقا با شما هم بحث بی فایدست خودتون میخواید گوش بدین وگرنه جاییم میرید اگه این اهنگ هست حواس بچتو پرت کن به چیز دیگه یا هندزفری بزار واسش یه اهنگ دیگه گوش کنه . من اصلا این اهنگو دوست ندارم و حتی دانلودشم نکردم خیلی مزخرفه نمیگم رو تربیت بچه تاثیر میزاره ولی یه سریا زود تاثیر میگیرن . یا مثلا کنجکاو میشن که شات چیه . بخدا من ۲۰ سالمه نمیدونستم شات چیه بعد این اهنگه پرسیدم فهمیدم😅

ساسی رو من دوس دارم از ده یازده سال پیش 💗💗💗برچسباش رو کتابامون بود 🤣🤣🤣🤣

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
دقیقا با شما هم بحث بی فایدست خودتون میخواید گوش بدین وگرنه جاییم میرید اگه این اهنگ هست حواس بچتو پ ...

دوست عزیز منم سنم زیاد نیست و ۱۹ سالمه بچم ندارم و جهت اطلاعتون پایه ی همه جور خوشگذرونی و مجلس و رقصم هستم اینارو گفتم که فک نکنی ازین تعصبیایی هستم که کلا با رقص و اهنگ و ساز و اواز مشکل دارن

ولی اهنگ باید اصالت داشته باشه نه هرکی بیاد یه سری حرفایی که گفتنشون هیچ ارزشی نداره و به جامعه ضرر میزنه بخونه و ازش دفاع کنیم بلخره چه ما بخوایم چه نخوایم بچه ها میشنون و نوجوان تاثیر میگیره 

شاید برای من و شما بد نباشه ولی من بچه ۱۳ ساله تو همین سایت دیدم میگه ساسی جواب کامنتمو نداد از دیشب دهرم گریه میکنم!!!

خب این بچه رو کی اینجوری کرده چی اینجوری کرده؟

ساسی و تتلو و خیلییی خیلی چیزای دیگه!

پس نمیشه منکر بداموزیش شد

💏"You & me 💕make a wonderful "We