2777
2789

سلام مامانا ، من به خاطر اینکه دو بار حالم بد شد راهی بیمارستان شدم حالا مجبورشدم بیام خونه ی مامانم اینجام هرروز خواهرم با خواهرزادم میان اینجا خواهرزادم یک سالو سه ماهشه همش جیغ میزنه اونم از نوع وحشتناک خواستم بدونم به نظرتون برای بچم ضرر نداره ؟ یا تاثیری رو بچه ی من نداره ؟ خودم که اصلن اعصابم نمیکشه نمیدونم برا بچمم ضررداره یا نه؟

ن بابا حساس نباش😅

پس اونایی ک بچه شیر به شیر میارن چیکارمیکنن 

جنین داخل رحم صداهارو خیلی ناواضح متوجه میشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا حساس نباش😅 پس اونایی ک بچه شیر به شیر میارن چیکارمیکنن  جنین داخل رحم صداهارو خیلی نا ...

آخه خودم تویه نی نی سایت خوندم بچه ماه های آخر حتی نورو سایه رم میبینه هم تمامی صداهارو میشنوه

😐😐😐😐

عزیزم کاش همه همدیگرو درک میکردن ، همین خواهرم وقتی بارداربود نمیزاشت صدای تلویزیونو زیاد کنیم ولی الان یک سر سوزن منو درک نمیکنه اعصابم ضعیف شده لا اقل کمتر بیاد خونه مامانمینا

عزیزم کاش همه همدیگرو درک میکردن ، همین خواهرم وقتی بارداربود نمیزاشت صدای تلویزیونو زیاد کنیم ولی ا ...

عزیزم چه ربطی داره زیادی حساس شدی من بچه یه ساله داشتم باردار شدم اون همه لایه پوست آب دورش رحمت صدا بهش نمیرسه که خودخواه نباش خونه مامان اونم هست شما نمیتونی بگی بیا یا نیت

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
آخه خودم تویه نی نی سایت خوندم بچه ماه های آخر حتی نورو سایه رم میبینه هم تمامی صداهارو میشنوه

باهمین مطالب باعث شدن مامانای این‌دوروزمونه اینهمه استرس و حساسیت داشته باشن تو بارداری قدیم این‌چیزا نبود چندتا بچه هم‌میاوردن پشت سرهم‌و  واقعا هم‌همه چیز عالی بود 

خودتو با خوندن این‌مطالب اذیت نکن

از هفت لایه شکم که با تیغ جراحی به زور بریده‌میشه و لایه رحم  و کیسه ابو چطوری نور رو می بینه🤔صداهم سرچ کن یه صدای خیلی ضعیف و خیلی مبهم میشنوه حتی وقتی بدنیا میاد هم تا یکی دوماه بچه خوب نمیشنوه 

خودتو استرس نده اگ فکرمیکنی نمیتونی تحمل کنی برو خونه خودت گلم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اگه جیغ زدنش بهت استرس می ده بله برای بچت ضرر داره ابجیم باردار بود شوهرش صداش می زد بچه تکون می خورد یعنی ب صدای باباش واکنش نشون می داد بعد اون وقت چطور می گید نمی شنوه مگه روانشناسا نمی گن وقتی باردارید واسه بچع شعر و داستان بخونید باهوش می شه اسمش و صدا کنید تازه جنین تفاوت صدای شاد وغمگین هم متوجه می شن در تعجبم چطور می گید نمی فهمه

تو یه مستند نشون می داد درحال سونوگرافی از جنین اهنگ شاد گذاشتن بچه دستش و ب حالت رقص اورد بالا لبخند می زد اهنگ غمگین گذاشتن جمع شد تو خودش دستاش و گرفت تو صورتش یه حالت غمگین ب خودش گرفت 

تو یه مستند نشون می داد درحال سونوگرافی از جنین اهنگ شاد گذاشتن بچه دستش و ب حالت رقص اورد بالا لبخن ...

والا منم تعجب میکنم میگن که بچه نمیشنوه پس چرا میگن قران گوش کنید اذان گوش کنید بچه آرامش میگیره خب همینطور صدای جیغ هم میتونه بترسونتش