لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
همین موقعیتو و داشتم و الان با همون خواستگار خوبه نامزدم....بنظرمم کارم خیلی عاقلانه بود و هست❤
#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤
خب وقتی میدونی با طرف آینده نخواهی داشت کلا بیخیالش شو ، زندگی فقط دوستت دارم و عاشقتم نیست ، زندگی پر از نیازهای متفاوته که باید براورده بشه ، پس عاقلانه تصمیم بگیر و بخاطر عشق دوروزه آینده ت رو خراب نکن
زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شورگهی تلخ گهی شیرین است
منم عاشق و دیونه هم بودیم ولی ولش کردم میدونستم خوشبخت نمیشیم و بعدها پشیمون میشم سخت بود ولی الان کسیو دارم ک باکسی عوضش نمبکنم پیشنهادم اینه فعلا جواب مقبت بهش نده بااون قبلی کات کن یمدت بگزره وفتی پذیرای فرد جدیدی شدی قبول کن ک بیان خاستگاری
تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
با اولی کات کن بادومی فعلا قرارری نزار ی مدت بزار بگزره نبود فرد قبلی رو بپزیر بعدش باکسی ک مبگب اشنا شو اونم نامزدی طولانب مدت
تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
معلومه با دومی ..اگه با اولی بری خودت داری میگی میدونی بدبخت میشی ..پس عقلتو جای احساست کن و با دومی ازدواج کن ...هر عشق و علاقه ای داشته باشی زندگیت میدون جنگ باشه میشه نفرت با بچه یا بی بچه طلاق ...پس پشت پا نزن به یه عمر خوشبختی با کسی که میدونی باهاش خوشبخت میشی . ...و وارد زندگی نشو که خودت میدونی از الان فاتحه ش خونده س
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏