2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم؟

74 بازدید | 7 پست

همیشه در مقابل شوهرم عین بچه میشم که با باباش حرف میزنه واسه همین احساس میکنم دیگه جدی نمیگیردم و حتی محبتامم به چشمش نمیاد چون دايم محبت میکنم اما خیلی کم ابراز احساس میکنه وقتیم جدی میشم دیگه ازونوز میفتم و به دعوا میکشونم

محبت خوبه ولی متعادل😐

شایدم فکر میکنی جد نمیگیرتت

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا تعادل ندارم

سعی کن یکم رو خودت کار کنی اگه هی بهش بچسبی و اونقدر قربون صدقه بری براش عادی میشه

اگه همش دعوا باشه بازم براش خسته کننده میشه 

یکم تلاش کن درست میشه :)

سعی کن یکم رو خودت کار کنی اگه هی بهش بچسبی و اونقدر قربون صدقه بری براش عادی میشه اگه همش دعوا باش ...

دعا کن درست شه این حالتم خیلی خوشم میاد از خلنومایی که خیلی واسه شوهرشون ابهت دارن

نمیدونم انگار خیلی نمیخاد بهم محبت کنه

شاید به خاطر محبت زیادیه که کردی

بنظرم باید عاشقانه محبت کرد اما نه هر لحظه و همیشه

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"