2777
2789
عنوان

سوال در مورد بورس

76 بازدید | 13 پست

اونایی که اطلاع دارن تاکی شاخص بورس منفیه؟من هرچی سهم خریدم با اینکه چند روز قبلش منفی خورده بودن بعد من خریدمشون. هنوز هم تو کف قیمت منفی اند و بالا نمیان.تا کی باید صبر کرد؟

یه سوال

با چقدر پول میشه وارد بورس شد؟

کمترین مقدارش حدوداً چقدره؟🙄

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۵۰ هزار تومنم میشه وارد بورس شد 

بعد کانالی سایتی چیزی هست برای آموزش که ازاول توضیح بده همه چیو؟

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
بعد کانالی سایتی چیزی هست برای آموزش که ازاول توضیح بده همه چیو؟

من همسرم ی مقدار بلده از کانال تلگرامی جبر و احتمال در بازار استفاده میکنه و البته اینم بگم دوستاش چون کلاسای بورسو رفتن بهش فیلماشونو دادن و همسرمم نگاه کرده و مواقع خریدم چون بلدن تحلیل کنن کمک همسرم میکنن ‌

ولی به نظرم شما اگه تازه واردین کلاساشو برین و از کسی که تو این کار هم هست راهنمایی بخواین تا کمکتون کنه ‌

من همسرم ی مقدار بلده از کانال تلگرامی جبر و احتمال در بازار استفاده میکنه و البته اینم بگم دوستاش چ ...

ازش در مورد این ساعت ثبت سفارش می پرسین.الان ما سرساعت۸:۳۰صبح سفارش رو وارد میکنیم.ولی بازم سهام بهمون نمیرسه .عرضه اولیه رو نمیگم ها.این سهامهایی که همه دنبال خریدشن رو میگم‌.ازتون ممنون میشم .

من همسرم ی مقدار بلده از کانال تلگرامی جبر و احتمال در بازار استفاده میکنه و البته اینم بگم دوستاش چ ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم⁦❤️⁩