2777
2789
عنوان

سوال در مورد بورس

76 بازدید | 13 پست

اونایی که اطلاع دارن تاکی شاخص بورس منفیه؟من هرچی سهم خریدم با اینکه چند روز قبلش منفی خورده بودن بعد من خریدمشون. هنوز هم تو کف قیمت منفی اند و بالا نمیان.تا کی باید صبر کرد؟

یه سوال

با چقدر پول میشه وارد بورس شد؟

کمترین مقدارش حدوداً چقدره؟🙄

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۵۰ هزار تومنم میشه وارد بورس شد 

بعد کانالی سایتی چیزی هست برای آموزش که ازاول توضیح بده همه چیو؟

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
بعد کانالی سایتی چیزی هست برای آموزش که ازاول توضیح بده همه چیو؟

من همسرم ی مقدار بلده از کانال تلگرامی جبر و احتمال در بازار استفاده میکنه و البته اینم بگم دوستاش چون کلاسای بورسو رفتن بهش فیلماشونو دادن و همسرمم نگاه کرده و مواقع خریدم چون بلدن تحلیل کنن کمک همسرم میکنن ‌

ولی به نظرم شما اگه تازه واردین کلاساشو برین و از کسی که تو این کار هم هست راهنمایی بخواین تا کمکتون کنه ‌

من همسرم ی مقدار بلده از کانال تلگرامی جبر و احتمال در بازار استفاده میکنه و البته اینم بگم دوستاش چ ...

ازش در مورد این ساعت ثبت سفارش می پرسین.الان ما سرساعت۸:۳۰صبح سفارش رو وارد میکنیم.ولی بازم سهام بهمون نمیرسه .عرضه اولیه رو نمیگم ها.این سهامهایی که همه دنبال خریدشن رو میگم‌.ازتون ممنون میشم .

من همسرم ی مقدار بلده از کانال تلگرامی جبر و احتمال در بازار استفاده میکنه و البته اینم بگم دوستاش چ ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم⁦❤️⁩