2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی عزیزم الان سه هفته اس حصر خانگی شدیم 

کرونا ویروس با دمای ۴۰درجه نمی‌میرد

��️ پروفسور ، عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک در خصوص ویروس گفت: این ویروس در دمای چهل درجه اتاق از بین نمی‌رود بلکه طول عمر آن کم می‌شود.
��️این ویروس حتی می تواند تا ۲۸ روز روی سطوح زندگی کند.
��️ ۵۰ درصد باعث می‌شود که طول زندگی ویروس کرونا تا ۳۰ درصد بیشتر شود.  
��️ کرونا ویروس انسانی در دمای ۲۵ درجه اتاق تا ۹ روز می تواند زنده بماند و اگر دمای اتاق را تا سی درجه و بیشتر افزایش دهیم، طول زندگی آن کمتر می شود ولی از بین نمی رود. اما از سوی دیگر هر چه دمای اتاق کمتر باشد تا ۲۸ روز می تواند زنده بماند.
��️برای از بین بردن این ویروس می توان از مواد ضد عفونی کننده و هفتاددرصد و استفاده کرد با این مواد می شود ویروس را ظرف یک دقیقه از بین برد./ مهر

اینجور که معلومه به هوا ربطی نداره

باید یه مدت بیرون نره کسی تا کرونایی هام بهبود پیدا کنن بقیه مبتلا نشن

خودمون باید یه کاری بکنیم فقط

ها دلبر عشق و عاشقیه دا ها دلبر شه یار مازرونیه دا 
به اون فک و فامیل بیشعور ما بگید که میخوان عید از تهران بیان شهر ما نفهما

یه همسایه دارم خواستن برن خونه خواهرشوهرش اونم شهرخودمونه بهش گفته نیا خونم شمام بگید

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده