2777
2789

سلام دوستان این تاپیک رو زدم که به هم یاد بدیم چطور سرگرم بشیم هم خودمون هم بچه ها

ما آدمای عاقلی هستیم و میدونیم که با توی خونه موندن هم خودمون و خانوادمون در امانیم و هم بقیه.

شما چطوری خودتون رو سرگرم میکنید؟ 

بچه ها چطور؟

نیتم خیره و دوست دارم به یه عده بافرهنگ کمک کنم🌹🌹

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱_یه تشک بردارید چندتا بالش بذارید زیرش . یه جوری تشکه رو به حالت شیب دار بذارید روی بالش ها که شکل سرسره بشه. بعد به بچه ها بگید ماشینهاشون رو از روی تشک سر بدن. کلی سرگرم میشن

۲_ طرز تهیه شیرینی با روغن جامد. اگر جامد ندارید اشکالی نداره با روغن مایع هم براتون میذارم

یک پیمانه آرد 

نصف پیمانه پودر قند یا پودر شکر

نصف پیمانه روغن جامد

اسانس دلخواه: وانیل، یا پودر کاکائو یا هل یا دارچین یا زنجبیل

روغن و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه بعد با آرد مخلوط کنید و توی فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده ۱۰_۱۵ دقیقه بذارید.

طرز تهیه شیرینی با روغن مایع:

مینی کوکی در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/ac85832a2f5b0d881496a977d6a6feb5

مواد لازم برای۳۰ نفر
آرد سفید   ۲/۳ پیمانه
شکر   ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ   ۱ عدد
روغن مایع   ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر   ۱/۴ قاشق مربا خوری
وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه
۱- تخم مرغ و وانیل و شکر را هم زده تا شکر حل شود
۲- بعد روغن مایع رااضافه می کنیم و هم میزنیم
۳- بعد از آن آرد را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی به دست بیاید
۴- آنوقت خمیر را در ماسوره میریزیم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیر را پایپ میکنیم.
۵- شیرینی ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار میدهیم کمی که زیر شیرینی ها تغییر رنگ داد آنها را از فر خارج میکنیم

سایر نکات
برای مینی کوکی کاکائویی یک قاشق مربا خوری از آرد برداشته و پودرکاکائو جایگزین کنید.
کوکی ها را بعد ازخنک شدن با شکلات آب شده و ترافل و... می توانید تزیین کنید.
با این مقدار مواد حدود۳۰ تا ۴۰ عدد مینی کوکی خواهید داشت.
برای حفظ کیفیت کوکی ها را در معرض هوا قرار ندهید وحتما در ظرف دربسته نگهداری کنید

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
https://sarashpazpapion.com

۱_یه تشک بردارید چندتا بالش بذارید زیرش . یه جوری تشکه رو به حالت شیب دار بذارید روی بالش ها که شکل ...

دهه شصتیا اینجوری سرگرم میشدن

دهه نودی ها مسخره میکنن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

مقداری حبوبات توی قوطی پلاستیکی بریزید و بدید دست بچه هاتون باهاش بازی کنن. صدا در بیارن یا قلش بدن. بذارید خودشون خلاقیت به خرج بدن

دهه شصتیا اینجوری سرگرم میشدن دهه نودی ها مسخره میکنن

ما خودمون بهشون فرصت ندادیم تفریحات اینطوری رو انجام بدن از بس توی اسباب بازی های جور واجور و پارک شهر و خانه بازی ها غرقشون کردیم فرصت خلاقیت رو ازشون گرفتیم.

حتما امتحان کنن و نتیجه رو ببین.

ما خودمون بهشون فرصت ندادیم تفریحات اینطوری رو انجام بدن از بس توی اسباب بازی های جور واجور و پارک ش ...

امتحان کردم گلم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یه وسیله خراب یا سوخته رو بدید به شوهرتون بگید درست کنه براتون. همین که چندساعتی سرگرم باشه خوبه. 

البته الان که اکثرا سر کار هستن این برای تعطیلات عید خوبه

کاغذ بچسبونید به سرامیک های پایبن دیوار یا کف زمین و از بچه هاتون بخواید نقاشی بکشن. حتی خودتونم میتونید نقاشی بکشید و مسابقه بذارید باهاش

آرد و آب و روغن رو مخلوط کنید و خمیربازی درست کنید همه اعضای خانواده باهاش سرگرم میشن. مجسمه درست کنید.

اگر میخواید خمیرتون خشک نشه باید روغنشو بیشتر کنید.